Tarvikkeet

Tarvikkeet

Laaja ja monipuolinen tarvikevalikoimamme kattaa lähes kaiken mitä ammattiviljelijä tarvitsee. Meiltä löytyvät pakkaustarvikkeet, tuentatarvikkeet, muovikalvot, työvälineet, etiketit, taimistotarvikkeet sekä erilaiset katteet ja altakastelumatot. Nyt myös laaja valikoima harsoja ja katekankaita Tarha-Tuote Oy:n valikoimista.

 

Altakastelumatot sekä pöytäkalvot

Varastostamme löytyvät perusleveydet altakas-telumattoja viljelypöydille sekä kasvukouruihin. Tilauksesta toimitamme myös erikoiskokoja.

Etiketit

Valikoimassamme on paljon erilaisia solmu-, pisto- ja riippusäleitä. Uusimpina joukossa ovat laser- ja lämpösiirtotu-lostimiin sopivat etiketit. Meiltä kätevästi myös etiketit omalla paina-tuksella.

Muovikalvot

Valikoimastamme löyty-vät EVA-kalvot ja UV-suojatut PE-kalvot kasvi-huoneiden katteeksi, kirkkaat PE-kalvot kylvös- ja idätyskat-teeksi, mustavalko-muovit kasvunaluskat-teeksi sekä mansikka- ja pimennyskalvot.

Pakkaustarvikkeet

Varastovalikoimaamme kuuluvat taimirullakot, paperiset ja muoviset taimikassit, kirkkaat ja kuvioidut pakkauspussit sekä pahvi- ja muovi-laatikot.

Taimistotarvikkeet

Juutista ja keinokuidusta valmistettuja Konitex- paakutuskankaita saat-avana heti varastota. Toimitamme tilauksesta myös pelkästä juutista valmistettuja paakutus-kankaita. Buddy-jalon-nusteipit saatavissa varastostamme.

Tuentatarvikkeet

Paskal-tuotteet löytyvät meiltä: alaslaskukoukut, rollerhookit, clipperit ja tertuntuet. Meiltä löyty-vät myös perinteiset tarhurilangat ja maatuva juuttilanka. Varastos-samme hyvä valikoima bambutikkuja 25 cm:stä aina 274 cm:iin.

Katekankaat, kateharsot ja verkot

Varastovalikoimaamme kuuluvat suodatin- ja katekankaat; myös biohajoava katekan-gas sekä varjostuskankaat ja Lutrasil-kateharsot.

Scheteligin YouTube-kanava