Ajankohtaista

Takaisin

Avoimia työpaikkoja Myyntiedustajalle ja Automatiikka-asentajalle!

Avoimia työpaikkoja. 11/2019


HAEMME MYYNTIEDUSTAJAA JA AUTOMATIIKKA-ASENTAJAA! 

Myyntiedustaja

Oletko puutarha-alan ja/tai kasvihuonealan ammattilainen, joka haluaisi hyödyntää osaamistaan myynnin parissa?

Etsimme ammattiviljelytiimiimme, vakituiseen työsuhteeseen myyntiedustajaa, joka olisi myyntihenkinen, aktiivinen ja puutarha-alan ammattilainen.

Tarjoamme mielenkiintoista, monipuolista ja itsenäistä työtä hyvässä työyhteisössä, erilaisten asiakkaiden, alan parhaimpien tuotteiden sekä kotimaisten ja ulkomaisten toimittajiemme kanssa. Schetelig Oy on 90-vuotias perheyritys ja puutarha-alan edelläkävijä, joten olisit näköalapaikalla vastaanottamassa ja kertomassa asiakkaillesi alan uusimmista innovaatioista. Saat käyttöösi monipuoliset ja modernit työvälineet, isohkon organisaation ja toimittajien tuen sekä paljon mukavia työkavereita.

Tehtävässä menestyminen edellyttää intohimoista asennetta puutarha-alaa kohtaan, aktiivista ja oma-aloitteista työskentelyotetta, myynti- ja tiimihenkisyyttä, halua oppia uutta sekä joustavuutta mahdollisiin muuttuviin tilanteisiin. 

Päätoimipaikkamme on Vantaan Petikossa, mutta myyntiedustajan työ on luonteeltaan hyvin liikkuvaa ja sisältää paljon asiakaskäyntejä omalla alueella, joka sinun tapauksessasi olisi Etelä- ja Itä-Suomi.

KIINNOSTUITKO?
Kuulemme sinusta mielellämme pian lisää, joten lähetä vapaamuotoinen hakemus, jossa on ansioluettelosi, lyhyt yleiskatsaus työkokemuksestasi ja koulutuksestasi sekä palkkatoivomus viimeistään 31.12.2019 mennessä. Lähetä työhakemuksesi sähköpostilla liitteineen toimitusjohtaja Johan Höystille: johan.hoysti@schetelig.com.

 

Automatiikka-asentaja

Oletko uusi automatiikka-asentajamme, tekniikan ammattilainen, joka haluaisi hyödyntää osaamistaan ja oppia uutta kasvihuonealalla?

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen automatiikka-asentajaa, joka olisi aktiivinen, oma-aloitteinen, itsenäiseen työhön tottunut ja tarvittaessa myös myyntihenkinen. 

Tarjoamme monipuolista ja mielenkiintoista työtä hyvän työyhteisön tukemana, erilaisten asiakkaiden ja alan parhaimpien tuotteiden kanssa. Saat käyttöösi monipuoliset ja modernit työvälineet, isohkon organisaation ja toimittajiemme tuen sekä mukavia työkavereita hyvin toimivassa tekniikan tiimissämme.

Odotamme, että tehtävään hakee teknillisen koulutuksen saanut henkilö, joka on kiinnostunut niin tekniikasta kuin myös tietotekniikasta. Pidämme myös tärkeänä, että hän haluaa oppia uutta, omaa aktiivisen ja oma-aloitteisen asenteen. Joustavuus on myös hyvä ominaisuus, jota arvostamme muuttuvissa tilanteissa. Ruotsin kielen taito ei ole välttämätön, mutta lasketaan eduksi. 

Päätoimipaikkamme on Vantaan Petikossa, mutta asentajan työ on luonteeltaan hyvin liikkuvaa ja sisältää paljon asiakaskäyntejä ja siksi sinun pitäisi olla valmis kiertämään ympäri Suomea. 

KIINNOSTUITKO?
Kuulemme sinusta mielellämme pian lisää, joten lähetä vapaamuotoinen hakemus, jossa on ansioluettelosi, lyhyt yleiskatsaus työkokemuksestasi ja koulutuksestasi sekä palkkatoivomus viimeistään 31.12.2019 mennessä. Lähetä työhakemuksesi sähköpostilla liitteineen tekniikan tuoteryhmäpäällikkö Tony Joasille: tony.joas@schetelig.com.

 


Scheteligin YouTube-kanava