Ajankohtaista

Takaisin

Weitech Hyönteiskarkottimen takaisinveto markkinoilta.

Weitech Hyönteiskarkottimen takaisinveto markkinoilta

Turvallisuus– ja kemikaalivirasto Tukes on päättänyt ja määrännyt vetämään Weitech Hyönteiskarkottimen INZZZECTOR 4, WK8203, tuotenro 870027, EAN: 5414099082031 pois markkinoilta. Ko. tuotteessa havaittiin turvallisuuspuutteita, jotka voivat aiheuttaa sähköiskun vaaran. 

Tukes edellyttää, että Schetelig Oy tiedottaa tuotteen jakelijoille/myyjille tästä takaisinvedosta ja toimenpiteistä miten menetellään palautusten kanssa.

Pyydämme teitä välittömästi poistamaan ko. tuotteet myymälöistä, niin myyntihyllyistä kuin varastostanne.
 

MYYNTI MUUT JAKELIJAT
Mikäli olette myyneet ja toimittaneet ko. tuotetta myös muille jakelijoille, Tukes kehottaa tiedottamaan takaisinvedosta myös heitä. Voimme, teidän niin halutessa, hoitaa tämän tiedottamisen puolestanne, mutta tarvitsemme silloin yritysten nimet, henkilönimet ja postitusosoitteet. Ko. listauksen voitte lähettää sähköpostilla osoitteeseen: jana.sepa@schetelig.com ja TAKAISINVETO aiheeksi merkittynä. 
 

MYYNTI KULUTTAJAT
Mikäli olette myyneet ko. tuotetta kuluttajille, pyydämme ilmoittamaan kuluttajille myytyjen tuotteiden kappalemäärän osoitteeseen: jana.sepa@schetelig.com ja TAKAISINVETO aiheeksi merkittynä. 
 

PYYDÄMME ILMOITTAMAAN YLLÄ MAINITUT TIEDOT 16.10.2023 MENNESSÄ

Tuotteiden palautusohjeet voit pyytää osoitteesta: jana.sepa@schetelig.com.

Pahoittelemme takaisinvedon aiheuttamasta ylimääräisestä vaivasta ja harmista. 

 


Scheteligin YouTube-kanava