Ajankohtaista

Takaisin

Pickala Golf yhteistyöhön Scheteligin kanssa

PICKALA GOLF TIEDOTE:

Pickala Golf on tehnyt yhteistyösopimuksen Schetelig Oy:n kanssa golfkeskuksen kenttien ylläpidon kehittämisestä tulevien vuosien aikana. Kumppanuus on 3+3 vuotinen ja hyödyttää molempia osapuolia brändiarvon ja liiketoimintojen kasvattamisessa sekä yhteisen verkoston luomisessa.


Schetelig Oy on puutarha-alan monitoimiyhtiö, joka on palvellut golfkenttiä jo vuosikymmenten ajan. Schetelig edustaa Suomessa mm. Rainbirdia, golfkenttien käytetyintä kastelujärjestelmää sekä lukuisia kentänhoitoon liittyviä huipputuotteita aina nurmikonsiemenistä bunkkerirakenteisiin.


Yhteistyön myötä Schetelig kunnostaa Seaside-kentän Rainbird-sadetusjärjestelmän kauden 2022 aikana sekä siirtymisen Rainbirdin uusimpaan IC-teknologiaan. Kumppanuus kattaa myös lannoitteita, maanparannusaineita sekä Capillary- ja Dura-bunkkerirakenteita kentälle ja harjoitusalueille. Lisäoptiona on Parkin Redesign 2025 alkaen.


-Scheteligin tarjoama kokonaisuus: tuotteet, kumppanit ja sitoutuminen Pickalan kehittämiseen olivat asioita, jotka vakuuttivat meidät. Rainbird on kenttiemme nykyinen kastelujärjestelmä, joten yhteistyö varmistaa kunnostuksen ja uusimisen teknisen onnistumisen. Kumppanuus tarjoaa hyötyjä molemmille osapuolille, mutta ennen kaikkea se tuo sitä pelaajillemme kentällä, Pickala Golfin toimitusjohtaja Janne Pelkonen kertoo.


-Haluamme kiittää Pickala Golfia tästä mahtavasta mahdollisuudesta tehdä yhteistyötä pohjoismaiden suurimman golfkeskuksen kanssa. Pickalan tavoite on tarjota ensiluokkainen pelikokemus pelaajille. Me haluamme tarjota siihen alan parhaat tuotteet, kumppanuudet ja palvelut, jotka kehittyvät jatkuvasti, Schetelig Oy:n markkinointipäällikkö Nora Kauste sanoo.


Seaside-kentän kastelujärjestelmän päivittäminen Rainbirdin uuteen IC-järjestelmään tulee edistämään myös Pickala Golfin vastuullisuustavoitteita. Järjestelmä optimoi veden kulutuksen, sadettimien ohjauksen sekä vedenpaineen ja sähkönkulutuksen. Paitsi, että Rainbird IC – järjestelmä pienentää veden ja sähkön kulutusta, se vähentää kentänhoidon työtä ja kustannuksia.


-Vastuullisuus ja ympäristöstä huolehtiminen ovat keskeinen osa strategiaamme. Kentänhoidon kehittäminen yhdessä Scheteligin kanssa on tärkeä askel meille. Pickala Golfin tavoite on nousta pohjoismaiden johtavien golfkeskusten joukkoon myös vastuullisuudessa, Janne Pelkonen summaa lopuksi.


Lisätiedot:

Oy Pickala Golf Ab
Janne Pelkonen
Toimitusjohtaja
040 770 8993
janne.pelkonen(a)pickalagolf.fi
 

Schetelig Oy
Nora Kauste
Markkinointipäällikkö
040 574 7873
nora.kauste(a)schetelig.com

Martin Railila
Tekniikan projektimyyntipäällikkö
RainBird-kastelujärjestelmät
040 577 7086
martin.railila(a)schetelig.com

Kristoffer Holmström
Myyntiedustaja
040 6645 131
kristoffer.holmstrom(a)schetelig.com

 


Scheteligin YouTube-kanava