Myyntihenkiselle ja oma-aloitteiselle Viheralan ammattilaiselle tarjolla mielenkiintoinen työpaikka!

11.7.2024

Oletko viheralan am­mat­ti­lai­nen, joka haluaisi hyödyntää osaamistaan myynnin parissa?

Tarjoamme
Sinulle mielenkiintoista ja monipuolista työtä myynnin parissa. Olet tekemisissä erilaisten asiakkaiden, alan parhaiden tuotteiden sekä kotimaisten ja ulkomaisten toimittajiemme kanssa. Ja samalla olet näköalapaikalla työskennellessäsi puutarha-alan edelläkävijän 95-vuotiaassa perheyrityksessä. Saat käyttöösi monipuoliset ja modernit työvälineet, isohkon organisaation ja kansainvälisten toimittajien tuen ja paljon mukavia työkavereita.

Pääkonttorimme sijaitsee Vantaan Petikossa ja se olisi myös sinun tukipisteesi, vaikka pääosin liikkuisit kentällä asiakkaittemme luona.

Edellytämme
Sinulta myynti- ja tiimihenkisyyttä sekä aktiivista asennetta asiakkaiden luona käymiseen ja kentällä kiertämiseen. Olet myös aidosti kiinnostunut viheralasta, mutta puutarha-alan koulutus ja käytännön kokemus viheralalta olisi toki etusi, jota arvostaisimme. Olet myös luonteeltasi joustava ja sinulla on kykyä heittäytyä muuttuviin tilanteisiin.

Tarjousten tekeminen ja myynnin seuraaminen tietoteknisesti on sinulle helppoa, koska sinulla on perusosaamista erilaisten ohjelmien käytöstä (word, excel). Kielitaitoa tarvitaan aina, joten olisi hyvä, jos sinulla olisi suomen kielen lisäksi kohtuullisen hyvä englannin kielen taito ja plussana pitäisimme ruotsin kielen taitoa.

Hakuohjeet ja lisätiedot
Lähetä vapaamuotoinen hakemus 31.8.2024 mennessä, jossa on CV, lyhyt yleiskatsaus työkokemukseesi, koulutukseesi ja muuhun osaamiseesi yleisesti sekä palkkatoivomuksesi, sähköpostilla liitteineen johan.hoysti@schetelig.com. Lisätietoja avoinna olevasta työpaikasta saat Johanilta puh. 040 091 2005. Mikäli sinulla on suosittelija, niin muistathan mainita suosittelijan yhteystiedot hakemuksessasi.

Schetelig 95 juhlavuosilogo