Ota yhteyttä!

Soita Schetelig-myyjälle tai lähetä viesti asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@schetelig.com ja me otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian! Voit myös soittaa asiakaspalveluumme p. 09 8520 6222.

Nurmikonsiemenet

Puhtaita lajikkeita ja valmiita erikoisseoksia viherrakentamiseen ja urheilunurmikoille

Hyvät nurmikot on tehty huolellisella perustamistyöllä, oikealla siemenseoksella, tarkalla kylvöllä ja riittävillä hoitotoimenpiteillä kasvukauden aikana.

Valikoimamme siemenlajikkeet ja -seokset on valittu Suomen olosuhteisiin sopivina ja valikoimamme laajutta lisää asiakkaiden omilla seoskoostumuksilla valmistettavat erikoisseokset ja puhtaiden lajikkeiden erät.

Valitessaan seosta on tärkeää ottaa huomioon minkälaiseen käyttöön nurmikko otetaan, pitääkö sen kestää esim. kovaa kulutusta, kuivuutta, varjoa tai käytetäänkö nurmikkoa eri tarkoituksiin alueellisesti, kuten golfkentillä.

RÄÄTÄLÖITYÄ PALVELUA

Me haluamme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla ja tutustumme tarkkaan kohteeseen ja suunnitelemme yhdessä asiakkaamme kanssa parhaan mahdollisen seoksen nurmikon käyttötarkoituksen mukaan.

RÄÄTÄLÖITYJÄ TUOTTEITA

Laajan tuotevalikoimamme ansiosta voimme räätälöidä toimivan kokonaisratkaisun aina kylvöstä hoitoon ja ylläpitoon. Näin kaikki palaset sopivat toisiinsa kustannustehokkaasti ja suunnitelman mukaisesti.

Lisätietoja tuotteista saat Viheraluetuotteet-luettelostamme tästä linkistä kuten myös muista nurmikon hyvinvointiin vaikuttavista tuotteista. 

 

Scheteligin YouTube-kanava