Ota yhteyttä!

Golfkentät, urheilukentät ja muut viheralueet:

Sami Kajeniemi
gsm 0400 350 138
sami.kajeniemi@schetelig.com

Kristoffer Holmström
gsm 040 6645 131
kristoffer.holmstrom@schetelig.com

Aira Savolainen
gsm 050 061 3228
aira.savolainen@schetelig.com

Nurmikonsiemenet

Puhtaita lajikkeita ja valmiita erikoisseoksia viherrakentamiseen ja urheilunurmikoille

Hyvät nurmikot on tehty huolellisella perustamistyöllä, oikealla siemenseoksella, tarkalla kylvöllä ja riittävillä hoitotoimenpiteillä kasvukauden aikana.

Valikoimamme siemenlajikkeet ja -seokset on valittu Suomen olosuhteisiin sopivina ja valikoimamme laajutta lisää asiakkaiden omilla seoskoostumuksilla valmistettavat erikoisseokset ja puhtaiden lajikkeiden erät.

Valitessaan seosta on tärkeää ottaa huomioon minkälaiseen käyttöön nurmikko otetaan, pitääkö sen kestää esim. kovaa kulutusta, kuivuutta, varjoa tai käytetäänkö nurmikkoa eri tarkoituksiin alueellisesti, kuten golfkentillä.

RÄÄTÄLÖITYÄ PALVELUA

Me haluamme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla ja tutustumme tarkkaan kohteeseen ja suunnitelemme yhdessä asiakkaamme kanssa parhaan mahdollisen seoksen nurmikon käyttötarkoituksen mukaan.

RÄÄTÄLÖITYJÄ TUOTTEITA

Laajan tuotevalikoimamme ansiosta voimme räätälöidä toimivan kokonaisratkaisun aina kylvöstä hoitoon ja ylläpitoon. Näin kaikki palaset sopivat toisiinsa kustannustehokkaasti ja suunnitelman mukaisesti.

Lisätietoja tuotteista saat Viheraluetuotteet-luettelostamme tästä linkistä kuten myös muista nurmikon hyvinvointiin vaikuttavista tuotteista. 

Tarkempaa tietoa tuotteista ja valikoimasta löydät
Barenbrugin sivuilta:

https://www.barenbrug.biz/

 

 

Scheteligin YouTube-kanava