Bloggarit

SARIN PUUTARHAT

Luonnonmukaista puutarhanhoitoa

Sarin puutarhat -blogia pitää aito hortonomi, joka rakastaa kukkia, puutarhan värejä ja tuoksuja. Sari on kiinnostunut myös luonnonmukaisemmasta puutarhanhoidosta. Blogissa on paljon tietoa ja vinkkejä. "On nautinto tehdä itse käsin ja kokeilla kaikenlaista uutta."

www.sarinpuutarhat.blogspot.fi

KUKKAISELÄMÄÄ

Puutarhaan täysin hurahtanut

Sadun puutarha sijaitsee II-vyöhykkeellä. Tontin koko on 1600 m2. Sadulla on paljon kukkaistutuksia, marjapensaita, hedelmäpuita, isompi kasvihuone oleskeluun sekä pienempi kasvihuone tomaattien ja kurkkujen kasvatukseen. Lisäksi Sadulla kasvaa joka kevät hyötykasveja lavakaulus-kasvimaalla. Talvella Satu kertoo kotinsa sisustuksesta ja siihen liittyvistä projekteista. Keväällä ja kesällä Satu puuhailee pihalla. Mukana menossa kultainennoutaja Mortti.

www.kukkaiselamaa.fi

Kukkaiselämää-verkkokauppa:
https://kauppa.kukkaiselamaa.fi/

 

 

PUUTARHURI SANNA

Puuhakkaan puutarhurin puuhasteluja
YouTube-kanavalla

Sanna on puutarhuri, joka hyödyntää koulutustaan intohimoisessa harrastuksessaan eli kotipihansa laitossa. Noin 1000 neliön puutarha sijaitsee 1b vyöhykkeellä ja sieltä löytyy kaikenlaista marjapensaista perennoihin. Erityisen lähellä Sannan sydäntä ovat hyötykasvien kasvattaminen kasvihuoneessa ja kasvilavoissa. YouTube-kanavallaan Sanna julkaisee opastavia videoita puutarhaan ja kasveihin liittyen.

https://www.youtube.com/channel/UC5fo81uMafkq42yMsTxvo6A

Scheteligin YouTube-kanava