Ota yhteyttä!

Soita Schetelig-myyjälle tai lähetä viesti asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@schetelig.com ja me otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian! Voit myös soittaa asiakaspalveluumme p. 09 8520 6222.

Hiirien ja rottien torjunta-aine

Tiesithän, että torjunta-aine säädökset muuttuivat ja perinteiset hiirien sekä rottien torjunta-aineet kiellettiin kuluttajakäytöstä kokonaan. Tämän takia on hyvä varmistaa, että tarjolla on vain säännösten mukaisia tuotteita.

FLASH PASTE UUSI TORJUNTA-AINE HIIRILLE

- Nopea ja tehokas
- Hiiriä erittäin hyvin houkutteleva syötti
- Sisältää Bitrex-karvasainetta

Flash Paste on uusien säännösten mukainen torjunta-aine hiirille sisätiloihin. Pakkauksessa on mukana lukittava syöttilaatikko sekä 8 annospussia pastasyöttiä. Flash Paste -syötit houkuttelevat hiiriä erittäin hyvin ja ne tehoavat hiiriin nopeasti ja tehokkaasti. Syötyään valmistetta hiiret nukahtavat ja menehtyvät hypotermiaan. Flash Paste vaikuttaa nopeasti (tuntien kuluessa), kun taas antikoagulanttien vaikutus näkyy aikaisintaan 3 päivän kuluttua. Flash Pasten vaikuttava aine, alfakloraloosi, metaboloituu nopeasti hiiren elimistössä.

Sisältö: 4% alfakloraloosi
Pakkauskoko: 8 x 10g pastaa annospusseissa + syöttilaatikko

Käytä biosidejä turvallisesti, lue aina etiketti ja valmistetiedot ennen käyttöä.
H410, P102, P234, P270, P273, P309, 310, P391, P501 


Lataa tästä Flash Paste -esite

WWW.PROTECT-GARDEN.FI

Käy tutustumassa myös www.protect-garden.fi -sivuihin. Sivuilla vinkkejä mm. tuholaisten torjuntaan niin kotona kuin puutarhassa!
Scheteligin YouTube-kanava