Kasviravinteet

VitaGro nestemäiset kasviravinteet ja tikut ravitsevat niin kesäkukat kuin kodin huone- ja koristekasvitkin. Tableteilla ravitset helposti vaikka valmiit kesäkukka- istutukset. Työnnät vain tabletin ruukuun ja kukat saavat ravinteita tasaisesti!

VitaGro-ravinnetabletti

Pitkävaikutteiset ravinnetabletit kattavat kasvien 6 kuukauden ravinnetarpeen. Ihanteellinen pitkä-vaikutteinen lannoite kukoistaville kasveille ja kukille.

Lannoite sopii kaikille parveke- ja puutarhakasveille. Vinkki! Helppo lisätä myös valmiisiin istutuksiin.

Sisältö: NPK 14-4-12 + 1,2 Mg
Pakkauskoko: 10 tablettia (10 x 5 g) / pkt

VitaGro-ravinnepuikot

VitaGro-ravinnepuikot ovat erinomaisia lähes kaikille ruukkukasveille ja ne luovuttavat ruukkukasveille elintärkeitä, tasapainoitettuja ravinteita kahden kuukauden ajan.

Sisältö: NPK 14-3-7
Pakkauskoko: 30 ravinnepuikkoa / pkt

VitaGro-kasviravinne 350 ml

VitaGro-nestemäinen kasviravinne soveltuu mainiosti kesäkukille, kodin huone- ja koristekasveille ja vihanneksille.

Nestemäisestä ravinteesta kasvi saa nopeasti ravinteet käyttöön, käytä joka kastelukerran yhteydessä kasvukaudella annosteluohjeiden mukaisesti.

Tasapainoinen ravinnekoostumus lisää kasvien kasvua ja kukintaa sekä parantaa vastustuskykyä tauteja ja tuholaisia vastaan.

Sisältö: NPK 4-1-3
Pakkaukoko: 350 ml

VitaGro kasviravinne 1 l

VitaGro nestemäinen kasviravinne soveltuu mainiosti kesäkukille, kodin huone- ja koristekasveille ja vihanneksille. Nestemäisestä ravinteesta kasvi saa nopeasti ravinteet käyttöön, käytä joka kastelukerran yhteydessä kasvukaudella annosteluohjeiden mukaisesti. Tasapainoinen ravinnekoostumus lisää kasvien kasvua ja kukintaa sekä parantaa vastustus-kykyä tauteja ja tuholaisia vastaan.

Sisältö: NPK 4-1-3
Pakkaukoko: 1 l

www.bayergarden.fi

Käy tutustumassa myös www.bayergarden.fi -sivuihin. Sivuilla vinkkejä mm. tuholaisten torjuntaan niin kotona kuin puutarhassa. Sivuilla myös mielenkiintoinen puutarhakalenteri, jossa neuvoja puutarhatöihin vuoden jokaiselle kuukaudelle. Käy tutustumassa!
Scheteligin YouTube-kanava