Ota yhteyttä!

Soita Schetelig-myyjälle tai lähetä viesti asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@schetelig.com ja me otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian! Voit myös soittaa asiakaspalveluumme p. 09 8520 6222.

Kukkivat kaalit

Kukkivilla kaaleilla tarkoitetaan kaikkia kukka- ja parsakaalin kaltaisia kaaleja. Erityisesti värikkäiden kukkakaalien käytölle povataan kasvavaa suosiota.

Valikoimiimme kuuluu tavallisen kukka- ja parsakaalin lisäksi kaksi erikoisempaa kukkivaa kaalia, joiden jännittävä ulkomuoto ja herkullinen maku ihastuttavat varmasti.

Kukkakaali Minaret

Minaret on Romanesco-tyyppinen (parsa- ja kukkakaalin välimuoto), limenvihreä suippokukkakaali. Yhdestä pussista tulee noin 40 tainta. Siemenet kylvetään 0,5 - 4 cm syvyyteen ja ne itävät 5-8 päivässä 15 - 18 asteessa. Taimet istutetaan ulos 50 cm välein kun maa on lämmennyt tarpeeksi. Satoa saa noin 80 vuorokauden kuluttua kylvöstä. Kun isoin kaalipää on kerätty, se muodostaa usein pieniä kaalinpäitä. Sen maku on miellyttävä sekä raakana että keitettynä.

Parsakaali Purple Sprouting

Purple Sprouting on purppuranpunainen parsakaali, jonka versoja voi kerätä pitkän aikaa. Parsakaali sisältää runsaasti A- ja C-vitamiinia sekä rautaa. Parsakaali pitää esikasvattaa. Parsakaali antaa maukasta pikkuruista jälkisatoa jopa marraskuulle. Parsakaalista voidaan syödä koko kasvi, ja se kypsennetään keittämällä.

Scheteligin YouTube-kanava