Lannoitteet

ICL on markkinoiden johtava asiantuntija lannoitteissa ja erityisesti kuorrutetuissa lannoiterakeissa. Kuorrutetuissa eli hallitusti liukenevissa lannoitteissa rakeen ympärillä oleva kuori takaa ravinteiden tasaisen vapautumisen ja vähentää ravinteiden turhaa huuhtoutumista.

ICL Osmocote 5

Osmocote 5 on ympäristöystävällinen, hallitusti liukeneva lannoite. Tasaisesti ravinteita saavat kasvit kasvavat vahvoiksi ja ovat vastustuskykyisempiä tauteja ja tuholaisia vastaan. Ravinteiden liukenemisnopeuteen eivät vaikuta suolapitoisuus, pH, mikrobiaktiivisuus, veden laatu tai sade, vaan maan lämpötila, kuorrutetyyppi ja sen paksuus. Tärkein osa on kuorrute. Kuorrutteen paksuuden ja kuorrutetyypin ero vaikuttaa kasvin ravinteiden välittömään saatavuuteen sekä kasvukauden aikana tapahtuvaan huuhtoutumiseen. Kasteltaessa, vesi tunkeutuu rakeiden kuorikerroksen läpi ja lämpötilan vaikutuksesta osmoottinen paine vapauttaa ravinteita, jolloin ne kulkeutuvat kuorrutteen läpi ulospäin. Hallitusti vapautuvat lannoitteet auttavat optimoimaan ravinnetason koko kasvusyklin ajaksi.

Jokainen Osmocote-rae sisältää uutta teknologiaa, joka takaa vahvemmat ja terveemmät kasvit. Nerokkaan OTEA-järjestelmän ja uuden NutriMatch-Release-tekniikan ansiosta Osmocote 5 vastaa kasvin ravinnetarpeisiin paremmin kuin koskaan ennen ja tekee kasvien ravinnonotosta ja -käytöstä tehokkaampaa.

Osmocote soveltuu ruukku- ja ryhmäkasveille, amppeleille, astiataimille ja perennoille, kukkapenkeille ja istutusalueille, pensaille ja puille sekä taimistokasvatukseen.

  • Kuorrutetuista lannoitteista vapautuu ravinteita hallitusti koko vaikutuskauden ajan.
  • Tasainen, kasvien tarpeiden mukainen ravinteiden saanti kasvun kaikissa vaiheissa.
  • Tasaisesti ravinteita saavat kasvit ovat vastustuskykyisempiä tauteja ja tuholaisia vastaan.
  • Optimoitu hivenaineiden saatavuus kasvualustassa mahdollistaa kasveille intensiivisemmän lehtivärityksen.
  • Turvallinen käyttää, johtoluku ei nouse korkeaksi.
  • Optimaalinen kasvu takaa kasvien korkean laadun.
  • Tyytyväinen asiakas; laatu myös säilyy hyvänä ravinteiden jatkuvan vapautumisen ansioista.
  • Yksi lannoituskerta kasvukaudessa riittää, säästää aikaa ja kuluja.
  • Ympäristöystävällistä ja taloudellista, kuorrute minimoi tutkitusti ravinteiden huuhtoutumisen.

Lataa tästä Osmocote 5 -esite.

Scheteligin YouTube-kanava