Ota yhteyttä!

Soita Schetelig-myyjälle tai lähetä viesti asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@schetelig.com ja me otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian! Voit myös soittaa asiakaspalveluumme p. 09 8520 6222.

Linemarkin veteen sekoitettavat linjamerkintämaalit ja puhdistusaine

Premier Line, 10l

Maali on veteen sekoitettava ja toimii muissakin linjamerkintälaitteissa kuin iGO. Se toimii myös telalinjamerkintälaitteissa. Maali on tarkoitettu hieman paremmille kentille, sillä linjasta tulee valkoisempi ja se kuivuu nopeammin kuin Concentrate-maali. Se myös kestää hieman paremmin kuin Concentrate-maali. Yhdellä 10 l kanisterilla tekee noin 8-10 kentän merkinnät.

Referenssi: Tuotetta käyttää esim. Liverpool harjoituskentillään. Muuten asiakkaina keskikokoisia/pieniä jalkapalloseuroja, kaupunkeja, kuntia ja kouluja.

Concentrate, 10l

Maali on veteen sekoitettava ja toimii muissakin linjamerkintälaitteissa kuin iGO. Se toimii myös telalinjamerkintälaitteissa. Maali on tarkoitettu kentille, jotka haluavat halvan, mutta toimivan maalin. Useasti maalattavat kentät tai pienet kunnat/kaupungit. Ei niin valkoinen linja eikä niin nopeasti kuivuva kuin Premier Line, mutta kuitenkin hyvin toimiva maali. Yhdellä 10 l kanisterilla tekee noin 6-8 kentän merkinnät.

Käytetään pääasiassa pienissä kaupungeissa, kunnissa ja kouluissa.

Green Out, 10l: Ennakkotilaustuote

Valkoisten linjojen ylimaalaamiseen tarkoitettu maali. Jos tarvitaan nopeasti vaihtaa lajista toiseen tai esim. isosta jalkapallokentästä kahteen pikkukenttään. Erinomainen vaihtoehto siis jos kenttää käytetään moniin eri lajeihin tai erikokoisiin kenttiin. Toimii kartio tai viuhkasuuttimilla.

Flush Thru, 10l

Puhdistusaine kaikille linjamerkintälaitteille. Suositellaan yleensä käytettäväksi noin kerran viikossa, ei joka maalaus kerran jälkeen. Soveltuu myös suuttimien liuotukseen.

Scheteligin YouTube-kanava