Ota yhteyttä!

Soita Schetelig-myyjälle tai lähetä viesti asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@schetelig.com ja me otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian! Voit myös soittaa asiakaspalveluumme p. 09 8520 6222.

Tekniikka

Tekniikka

Scheteligillä on vuosikymmenien kokemus viljelytekniikan toimittajana ja tämän pitkän kokemuksen ja laajan tuotevalikoiman ansiosta pystymme tarjoamaan alan parasta palvelua.

Toimintamme perustuu laatutuotteisiin ja varmoihin toimituksiin sekä huolto-, korjaus- ja neuvontapalveluun. Toimitamme koneita, laitteita ja tarvikkeita kasvihuoneisiin sekä avomaalle.

Suunnittelemme ja asennamme laitteistot sopimuksen mukaisesti ja tarjoamme myös vanhojen kasvihuoneiden saneerauspalvelua.

Rakennamme uusia lasi- ja muovikasvihuoneita asiakkaan toiveiden mukaisesti, myös avaimet-käteen-urakoina.

Edustamme johtavia viljelytekniikan toimittajia, kuten hollantilainen PRIVAa, jonka tietokoneohjattuja viljelyolosuhteiden hallintajärjestelmiä käytetään lähes kaikissa maailman vaativimmissa kohteissa.

Kasvihuoneiden valotukseen tarjoamme Philipsin laadukkaita led-valaisimia.

Perinteiseen valotukseen myymme energiatehokkaita GAVITA-huippuvalaisimia sekä kotimaisia 400W SCH-kasvihuonevalaisimia.

Koneissa ja laitteissa valikoimamme on hyvin laaja, mm. JAVO-ruukutuskoneet, EMPAS- korkeapaineruiskut, TTA-istutusrobotit ja RIDDER-aukaisulaitteet ja -luukkumoottorit.

Edustamme AGA:n hiilidioksidia ja siihen liittyviä järjestelmiä kasvihuone-sektorilla.

Lisätietoja tuotteistamme saat kenttämyyjiltämme sekä tekniikan asiantuntijoiltamme. Ota yhteys joka omaan myyjääsi tai tekniikan osastoomme puh. 852 061 tai lähetä viesti tästä linkistä asiakaspalvelu@schetelig.com ja me olemme sinuun yhteydessä ensi tilassa.

Lisätietoa tekniikan tuotteistamme (suppea valikoima) löydät myös

Ruukut ja tarvikkeet -luettelostamme, tästä linkistä.

UUTUUS!

Aranetin langattomat mittausanturit. Katso video!

Netafimin painekompensoitu ja jälkitippumaton JCNL -suutin

Scheteligin YouTube-kanava