Ota yhteyttä!

Soita Schetelig-myyjälle tai lähetä viesti asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@schetelig.com ja me otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian! Voit myös soittaa asiakaspalveluumme p. 09 8520 6222.

Verdera

Verdera on biologisen kasvinsuojelun edelläkävijä ja kehittää innovatiivisia, luontoa kunnioittavia sekä luotettavia ratkaisuja puutarha- ja metsätalouteen sekä viheralueelle. Verdera nurmikkotuotteet on kehitetty toimimaan yhdessä luonnon kanssa. Tämä lähtökohta on paitsi hellävarainen kasvia kohtaan, kuin myös tehokas pitkällä tähtäimellä. Tuotteet soveltuvat käytettäväksi golfkentillä, urheilunurmikoilla sekä muilla hoidetuilla nurmikoilla.

 

Scheteligin valikoimissa myös muut Verdera-tuotteet

Lalstim® Osmo, ruiskutettava glysiinibetaiinivalmiste jauheena tai nesteenä. Tuote soveltuu stressitilanteista selviytymiseen, kuivalaikkujen käsittelyyn sekä lisää nurmikon kestävyyttä jääpoltetilanteessa.

Kelpak on kylmäpuristettu merileväuute, joka tehostaa juuristonkasvua, parantaa ravinteiden ottoa ja auttaa kasvuunlähdössä epäedullisten olosuhteiden jälkeen.

Lalrise® Vita on hiivauutteesta ja hyötybakteerista koostuva valmiste, joka levitetään ruiskuttamalla. Tuote lisää mikrobiaktiivisuutta sekä näin ollen edistää kuitukerroksen hajoamista. Myös juurten kasvu tehostuu ja ravinteiden, erityisesti fosforin saatavuus paranee.

Lisäksi saatavana on myös muita biologisia sekä mikrobiologisia tuotteita.

Lue lisää tuotteista esitteestä, Verderan nettisivuilta tai ota yhteyttä ja kysy lisää asiakaspalvelusta asiakaspalvelu@schetelig.com tai p. 09 8520 6222.

Scheteligin YouTube-kanava