Verdera

Verdera on biologisen kasvinsuojelun edelläkävijä ja kehittää innovatiivisia, luontoa kunnioittavia sekä luotettavia ratkaisuja puutarha- ja metsätalouteen sekä viheralueelle. Verdera nurmikkotuotteet on kehitetty toimimaan yhdessä luonnon kanssa. Tämä lähtökohta on paitsi hellävarainen kasvia kohtaan, kuin myös tehokas pitkällä tähtäimellä. Tuotteet soveltuvat käytettäväksi golfkentillä, urheilunurmikoilla sekä muilla hoidetuilla nurmikoilla.

 

Scheteligin valikoimissa myös muut Verdera-tuotteet

Lalstim® Osmo, ruiskutettava glysiinibetaiinivalmiste jauheena tai nesteenä. Tuote soveltuu stressitilanteista selviytymiseen, kuivalaikkujen käsittelyyn sekä lisää nurmikon kestävyyttä jääpoltetilanteessa.

Kelpak on kylmäpuristettu merileväuute, joka tehostaa juuristonkasvua, parantaa ravinteiden ottoa ja auttaa kasvuunlähdössä epäedullisten olosuhteiden jälkeen.

Lalrise® Vita on hiivauutteesta ja hyötybakteerista koostuva valmiste, joka levitetään ruiskuttamalla. Tuote lisää mikrobiaktiivisuutta sekä näin ollen edistää kuitukerroksen hajoamista. Myös juurten kasvu tehostuu ja ravinteiden, erityisesti fosforin saatavuus paranee.

Lisäksi saatavana on myös muita biologisia sekä mikrobiologisia tuotteita.

 

Lataa tästä esite.

Tarkempaa tietoa tuotteista ja valikoimasta löydät
Verderan sivuilta:

https://verdera.fi/fi/tuotteet/viheralueetgolf/ 

 

Ota yhteyttä!

Golfkentät, urheilukentät ja muut viheralueet:

Sami Kajeniemi
p. 0400 350 138
sami.kajeniemi@schetelig.com

Kristoffer Holmström
p. 040 6645 131
kristoffer.holmstrom@schetelig.com

Aira Savolainen
p. 050 061 3228
aira.savolainen@schetelig.com

Scheteligin YouTube-kanava