Ajankohtaista

Takaisin

GEO Highlight of the year sponsored by Schetelig


GEO Highlight of the year sponsored by Schetelig

Haluamme olla mukana tukemassa ja kehittämässä ympäristövastuullista golfkentänhoitoa kestävämmän tulevaisuuden puolesta.

Ensimmäistä kertaa jaettava FGA:n GEO Highlight of the Year 2023 sponsored by Schetelig -palkinto annetaan vuoden 2023 aikana Suomen GEO Highlights -sivustolle julkaistulle, valitsijakomitean valitsemalle ja ympäristön kannalta positiivisen vaikutuksen saavuttaneelle ympäristötyön innovatiivisimmalle projektille. Sponsoroimalla tätä palkintoa haluamme kannustaa ympäristöystävällisiin ratkaisuihin. Vastuullisilla valinnoilla luomme yhdessä kannattavaa kasvua ympäristön huomioiden.

Palkintona 2500 € ympäristöprojektiraha kentälle, joka käytetään edelleen golfkentän ympäristötyöhön.

Vuoden 2023 palkinnon jako tapahtuu vuoden 2024 FGA kevätkoulutuksen yhteydessä.
 

"FGA:n toiminta tähtää vastuullisen ja ympäristöystävällisen golfkentänhoidon tukemiseen ja kehittämiseen Suomessa, koulutuksen ja arvostuksen kasvattamisen kautta. Yhteistyössä Scheteligin kanssa perustettu palkinto tulee toivottavasti nostamaan entisestään Suomalaisten golfkenttien ympäristöprojektien arvoa ja tunnettuutta myös laajemmin golfyhteisössä. Golfkentillä tehdään paljon ympäristön ja luonnon, sekä ilmaston kannalta positiivisia toimia ja näitä haluammekin juhlistaa ja kannustaa sekä tukea mahtaviin projekteihin myös tulevaisuudessa."

- Janne Lehto, FGA
 

Linkki FGA:n tiedoteeseen
Tutustu julkaisuihin Sustainable Golf Highlights

 


Scheteligin YouTube-kanava