Ajankohtaista

Takaisin

Olemme mukana Nenäpäivässä, koska haluamme luoda kasvua tukemalla maailman lapsia!

Olemme mukana Nenäpäivässä, koska haluamme luoda kasvua tukemalla maailman lapsia!

Nenäpäivä-kampanja kääntää katseet maailman heikoimmassa asemassa oleviin lapsiin, joita viime aikojen tapahtumat ovat koskettaneet kipeimmin ja joilla meni jo ennestään heikosti.

Haluamme auttaa ja siksi olemme mukana Onnen Tonni -kampanjassa. Tehdään yhdessä hyvää, sillä apuamme tarvitaan nyt enemmän kuin koskaan. Lähde sinäkin mukaan hyvän asian puolesta osoitteessa www.onnentonni.fi #nenäpäivä

 

Perjantaina 13.11.2020 vietetään Nenäpäivää

Yle TV1 ja Yle Areena
suora lähetys klo 19–20.30 klo 21–23.30

Perjantai 13. päivä on Onnenpäivä, kun Nenäpäivä viihdyttää kotikatsomoissa ja kutsuu kaikki mukaan auttamaan maailman lapsia. Luvassa tuttuun tapaan ilta täynnä parasta musiikkia, koskettavia tositarinoita maailmalta ja iloisia yllätyksiä!

Nenäpäivä tarjoaa unohtumattomia tähtihetkiä, kun suorassa lähetyksessä lavalle nousevat Erin, Elastinen, ABREU, Samuli Edelmann, Diandra, Konsta Hietanen, Ressu Redford, Sara Siipola, Pete Parkkonen ja Neljä Ruusua. Liikuttumista on luvassa, kun Mikko Kekäläisen seurassa tutustutaan elämään ja ihmisiin kenialaisessa kylässä. Nenäpäivän tunnelmaa on lisäksi nostamassa joukko tunnettuja neniä, mukana muun muassa Minna Kivelä, Jarkko Tamminen, Mari Perankoski, Jukka Puotila, Joonas Nordman, Juha Laitila, sekä lukuisat muut tunnetut näyttelijät. Juontajina Viivi Pumpanen ja JP Rantanen – sekä tietenkin Janne Kataja, jonka kanssa jännitetään keräyspotin kertymistä. Tempaudu mukaan illan tunnelmaan ja ole mukana lisäämässä onnea maailmaan! 

Lue lisää Nenäpäivästä: https://nenapaiva.fi/nain-hyva-leviaa


 


Scheteligin YouTube-kanava