Ota yhteyttä!

Soita Schetelig-myyjälle tai lähetä viesti asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@schetelig.com ja me otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian! Voit myös soittaa asiakaspalveluumme p. 09 8520 6222.

Racumin Pasta G - Nykyaikainen tehopakkaus hiirien ja rottien torjuntaan!

  • Houkutteleva tahnasyötti, joka on erittäin maistuva hiirille ja rotille
  • Helppo annostella, tahnasyötti on pakattu käyttövalmiisiin, käteviin annospusseihin
  • Saatavilla lukittava muovinen syöttilaatikko, joka on mitoitettu erityisesti hiirille
  • Käytetään hiirien torjuntaan sisätiloissa sekä rottien torjuntaan sisätiloissa sekä rakennusten välittömässä läheisyydessä
  • Tehoaine on ensimmäisen polven antikoagulantti, joka vastaa sekä kuluttajien että viranomaisten viimeisimpiin vaatimuksiin
  • Sisältää karvasainetta, joka tekee syötistä pahanmakuisen lemmikeille

Racumin Pasta G syöttilaatikolla sisältää 20 kpl syöttejä ja vahvasta muovista valmistetun lukittavan ja helppokäyttöisen syöttilaatikon hiirille. Kuluttajakäytössä jyrsijöiden torjuntaan tarkoitettuja valmisteita saa käyttää vain syöttilaatikossa, joten Racumin Pasta G syöttilaatikolla täyttää sekä viranomaisvaatimukset että kuluttajien tarpeet. Se on erinoimainen valinta ostettaessa valmistetta ensimmäisen kerran.

Racumin Pasta G täyttöpakkaus sisältää 20 kpl annospusseihin pakattuja syöttejä. Annospusseihin pakattuja syöttejä on helppo lisätä kulutuksen mukaan.

Lisätietoja tuotteista löydät täältä.

Scheteligin YouTube-kanava