Nestemäiset lannoitteet

Todelliset ”urheilujuomat” urheilunurmikoille. Nopeaa ja tehokasta täsmähoitoa. Nestemäiset lannoitteet imeytyvät lehtien ja juuriston kautta, minkä ansiosta ravinteet tulevat nopeasti koko kasvin käyttöön.

Valikoimassamme laadukkaat tuotteet markkinoiden johtavilta asiantuntijoilta:
ICL, Symbio ja Floratine.

ICL
Greenmaster Liquid

Greenmaster Liquidin koostumus mahdollistaa ravinteiden nopean imeytymisen koko kasvin käyttöön. Sopii kaikille nurmipinnoille.

Hyödyt:

  • Lehtiruiskutus on mahdollista myös alhaisilla vesimäärillä
  • Jopa 6 viikon vaikutusaika
  • Yhteensopiva Sportsmaster WSF SeaMaxin, Vitalnovasarjan biostimulanttien, H2Pro-kostutusaineiden, Primo Maxx II:n ja muiden ICL-tuotteiden kanssa

Lue lisää täältä.

Symbio
Biobooster N

Sisältää 26 % typpeä, josta 70 % on hitaasti vaikuttavassa metyleeniurea muodossa. Metyleeniurea hajoaa ja vapautuu kasville käyttökelpoiseen muotoon mikrobien avulla. Kokonaistypestä 30 % on ureatyppeä, joka on kasville käyttökelpoisessa muodossa. Symbion BioBooster N edistää tervettä ja pitkäkestoista juurien sekä versojen kasvua. Matalan suolapitoisuutensa ansiosta sen käyttö suosii myös maaperän mikro-organismeja.

Lue lisää täältä.

Symbio
Nestemäinen mangaani

Kasvi käyttää mangaania erilaisten entsyymien muodostuksessa. Sillä on tärkeä rooli klorofyllisynteesissä ja typen aineenvaihdunnassa. Mangaanipuutos näkyy nurmen kellastumisena.

Lue lisää täältä.

Floratine
Carbon N 23+0+0

Ylivoimaisen tehokas typen ja hiilen yhdistelmä takaa tasaisen kasvun. Erityisen tehokas kylmissä kasvuoloissa, sopii hyvin käytettäväksi aikaisin keväällä.

Pakkauskoko: 10 l
Käyttömäärä (l/ha): 10-20

Ruiskutusohjeet

Floratine
Knife

Floratinen Knife on nurmikoa vahvistava kasviperäinen kasvihormonivalmiste ravinteilla ja raudalla. Rautaravinteen ja biostimulantin yhdistelmä, joka takaa nopean ja pitkäkestoisen vihreyden kaikille heinäkasveille. Sopii käytettäväksi ennen kilpailuja ja parantamaan taudinkestoa.

Pakkauskoko: 10 l
Käyttömäärä (l/ha): 5-8

Ruiskutusohjeet

Floratine
PK Fight 0+10+23

PK Fightin sisältämät ainesosat tehostavat yhteyttämistuotteiden kuljetusta. Fosfori pysyy kasveille käyttökelpoisessa muodossa, eikä hapetu ilman vaikutuksesta. Tuote lisää myös taudinkestävyyttä, erityisesti juuristo- ja laikkutauteja vastaan.

Pakkauskoko: 10 l
Käyttömäärä (l/ha): 5-10

Ruiskutusohjeet 

 

Ota yhteyttä!

Golfkentät, urheilukentät ja muut viheralueet:

Sami Kajeniemi
p. 0400 350 138
sami.kajeniemi@schetelig.com

Kristoffer Holmström
p. 040 6645 131
kristoffer.holmstrom@schetelig.com

Aira Savolainen
p. 050 061 3228
aira.savolainen@schetelig.com

Scheteligin YouTube-kanava