Tuotteet viheralueille

Olemme palvelleet viheralan ammattilaisia jo vuosikymmenten ajan laatutuotteilla, räätälöidyillä ratkaisuilla ja osaavalla, asiakkaan tarpeita ymmärtävällä, henkilökohtaisella myynnillä.

Edustamme Suomessa markkinoiden johtavia alan asiantuntijoita ja heidän tuotteitaan, jotka jatkuvan kehitystyön ansiosta vastaavat nykyaikaisen ja kokonaisvaltaisen viheralueiden hoidon sekä ylläpidon tarpeisiin.

Valikoimaan kuuluvat muun muassa ICL-lannoitteet, Barenbrug-nurmikonsiemenet, RainBird– ja Mona-kastelujärjestelmät, Symbio-mikrobiologiatuotteet, TerraCottem-maanparannusaineet, Valley View -tukireunukset, Atech-vihersisustustuotteet, laaja valikoima kukkasipuleita sekä erilaiset kankaat, katteet ja harsot.

Tästä löydät valikoimastamme sopivat tuotteet mm. viherrakentajille, kaupunkien ja kuntien puistotoimelle, seurakunnille, maisemasuunnittelijoille, kiinteistö- ja huoltoyhtiöille sekä taloyhtiöille.

Edustamiamme brändejä ovat mm.

ICL logo
Atech logo
Terra Cottem logo
Symbio logo
Garsy logo
Mona logo
Rain Bird logo
Valley View logo

Tutustu upeisiin kukkasipuli-istutuksiin Suomessa ja inspiroidu!

Inspiroidu asiakkaidemme upeista kukkasipuli-istutuksista, tilaa kukkasipulit ja istuta upea kukkaloisto viheralueellesi!