Mona-altakastelujärjestelmät

Mona-altakastelujärjestelmä on erittäin kestäväksi osoittautunut ja helppokäyttöinen altakastelujärjestelmä. Se on kustannustehokas ja ympäristöystävällinen ratkaisu sekä sisä- että ulkotiloihin.

Mona logo

Mona-altakastelujärjestelmän toiminta perustuu vesisäiliöihin, jotka sijoitetaan kasvin juuristokerrokseen maan alle. Säiliöistä vesi nousee kapillaarisesti kasvualustaan ja kasvin saataville. Säiliöillä voidaan hoitaa kastelu niin yksittäisissä ruukuissa kuin usean sadan neliön alueilla.

Altakastelujärjestelmä soveltuu käytettäväksi sisä- ja ulkotiloissa niin tasaisella kuin vaativissa rinnekohteissakin. Mona-altakastelujärjestelmä kestää roudasta ja jäätymisestä aiheutuvat rasitukset eikä siinä ole varsinaisesti kuluvia osia.

Mona-säiliöitä on ollut Suomessa käytössä 80-luvun alusta saakka. Mona-altakastelujärjestelmän avulla vesi ja ravintoaineet kulkeutuvat oikeissa suhteissa kasvien juuristoon, mikä parantaa juuriston kehitystä ja optimoi kasvin kasvun ja lisäksi lannoitetta tarvitaan huomattavasti vähemmän.

Toteuta helppohoitoinen ja ympärivuoden kestävä istutusratkaisu!

Kasvit tarvitsevat riittävästi kasvutilaa sekä tasaisesti vettä ja ravinteita voidakseen hyvin. Käyttämällä oikeita ja laadukkaita tuotteita helpotat työtäsi ja säästät aikaa sekä vaivaa.

Asiantuntijamme

Sami Kajeniemi

Myyntipäällikkö

0400 350 138

Kristoffer Holmström

Myyntiedustaja

040 6645 131

Aira Savolainen

Aira Savolainen

Myyntiedustaja

050 061 3228

Tuotesivun lomake

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.