Vihersisustustuotteet

Vihersisustustuotteiden valikoimastamme löytyy muun muassa eri väriset ja kokoiset istutusastiat, penkit, tilanjakajat, sekä amppelit erilaisilla kiinnitysratkaisuilla.

Atech logo

Atech on erikoistunut raikkaisiin ja laadukkaisiin vihersisustusratkaisuihin. Yritys suunnittelee ja valmistaa kaikki tuotteet itse Ranskassa. Valittavana on lukuisia väri- ja materiaalivaihtoehtoja, lisäksi tuotteet ovat hyvin yhdistettävissä suuremmiksi kokonaisuuksiksi.

Tuotteisiin on myös saatavilla erilaisia kastelujärjestelmiä, sekä liikuttelua helpottavia ratkaisuja. Istutusastioiden kiinnitysratkaisuja on myös monia niin seiniin, aitoihin kuin pylväisiin.

Muut vi­her­si­sus­tus­tuot­teet

Atechin valikoimaan kuuluvat myös muun muassa penkit, roskikset, tilanjakajat ja pyörätelineet. Tyylikkäät vihersisustustuotteet koristavat kaupunkimaisemaa ja tarjoavat ohilkulkijalle paikan levähtää tai hyödyntää käytännöllisiä tuotteita.

Valikoimassa on mm. monia näyttäviä ruukku + penkki ratkaisuja, mutta Atech-mahdollistaa myös vihersisustustuotteiden personoinnin. Teräsrakenteisiin penkkeihin voi valita mitä värejä vain!

Atech-tuotteet ovat tilaustuotteita ja toimitusaika 3-4 tai 6-8 viikkoa riippuen tuotteesta.

Toteuta helppohoitoinen ja ympärivuoden kestävä istutusratkaisu!

Kasvit tarvitsevat riittävästi kasvutilaa sekä tasaisesti vettä ja ravinteita voidakseen hyvin. Käyttämällä oikeita ja laadukkaita tuotteita helpotat työtäsi ja säästät aikaa sekä vaivaa.

Atech-ruukkuihin sopivat tuotteet

Ota yhteyttä ja kootaan sinulle näyttävä ja toimiva kokonaisuus!

Minna Kivistö

Asiakaspalveluvastaava

040 721 3927

Sami Kajeniemi

Myyntipäällikkö

0400 350 138

Kristoffer Holmström

Myyntiedustaja

040 6645 131

Aira Savolainen

Aira Savolainen

Myyntiedustaja

050 061 3228

Jana Sepa

Tuotepäällikkö

Puutuotteet, rahdit, vienti, Atech

040 527 8980