Kasvihuoneen harja

Schetelig-konserni

Schetelig 95 juhlavuosilogo

Schetelig-konsernista on vuosikymmenien saatossa kehittynyt puutarha-alan monitoimiyhtiö, joka palvelee edelleen yhtä aitona kumppanina puutarha-alan ammattilaisia kuin historiansa alussa ja nyt jo perheen viidennessä polvessa, sillä Oscar Schetelig perusti Oy Schetelig Ab:n vuonna 1929.

Konserniin kuuluvat SCH-Yhtiöt Oy, Schetelig Oy ja oma tuon­ta­to­lai­tos Oy Ansari-Yhtymä. Lisäksi Schetelig Oy:llä on tytäryhtiö Slovakiassa ja sivuliike Ruotsissa.

Asiakkaamme

Schetelig Oy:n toiminta on jaettu kolmeen liiketoiminta-alueeseen: Ammattiviljely, Viheralue ja Koti & Puutarha. Näiden alueiden asiakkaina ovat hyvin laaja-alaisesti kasvihuone- ja avomaan viljelijät, kuntien ja kaupunkien puisto- ja liikuntatoimesta vastaavat sekä golf- ja urheilukenttien kenttämestarit, viherrakentajat, suunnittelijat, kiinteistöjen isännöitsijät ja huoltoyhtiöt sekä puutarhan harrastustuotteiden jälleenmyyjät kautta maan.

Vastuullisuus

Haluamme olla vastuullisia omassa toiminnassamme ja edistää alan vastuullisia toimintatapoja.

Pyrimme jatkuvasti kehittämään omaa toimintaamme ja näyttää yhtiönä suuntaa myös muille.

Luodaan yhdessä kannattavaa kasvua!

LED valot kasvihuoneessa

Schetelig-konsernin missio visio ja arvot

Schetelig-konsernin yritykset tarjoavat laajan valikoiman laatutuotteita, kokonaispalveluita ja ratkaisuja sekä räätälöityä asiakaspalvelua puutarha-alan ammattilaisille.

Konsernin missio on luoda kannattavaa kasvua yhdessä asiakkaittemme kanssa.

Olemme johtava puutarha-alan ammatti-, viherrakennus- ja harrastustuotteiden tukkuliike, joka palvelee osaamisella, laadulla ja lähellä asiakkaitaan Suomessa, Ruotsissa ja Itä-Euroopassa.

Konsernin yritykset ovat edelläkävijöitä, jotka tarjoavat jatkuvasti uusia ja tehokkaita ratkaisuja asiakkaittemme parhaaksi. Kaikissa päätuoteryhmissä tavoitteenamme on olla kahden tärkeimmän toimijan joukossa.

Osaamisemme ja asiakastarpeiden ymmärtäminen on kansainvälistä ja asiakkaiden arvostamaa. Olemme luotettava yhteistyökumppani kaikille asiakkaillemme ja sidosryhmillemme.

Kaikki saman katon alta puutarha-alan ammattilaisille!

Olemme mukana yhteistyökumppanina

FGA logo
SLA logo
Vyra logo
Maisemasuunnittelijat ry logo
Marketan puisto logo

Katso historiikki video. Video on tehty 2019, jonka jälkeen olemme lopettaneet toimintamme Venäjällä (2022).

Schetelig-historiikki