Ota yhteyttä!

Soita Schetelig-myyjälle tai lähetä viesti asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@schetelig.com ja me otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian! Voit myös soittaa asiakaspalveluumme p. 09 8520 6222.

Verdera

Verdera on biologisen kasvinsuojelun edelläkävijä ja kehittää innovatiivisia, luontoa kunnioittavia sekä luotettavia ratkaisuja puutarha- ja metsätalouteen sekä viheralueelle. Verdera nurmikkotuotteet on kehitetty toimimaan yhdessä luonnon kanssa. Tämä lähtökohta on paitsi hellävarainen kasvia kohtaan, kuin myös tehokas pitkällä tähtäimellä. Tuotteet soveltuvat käytettäväksi golfkentillä, urheilunurmikoilla sekä muilla hoidetuilla nurmikoilla.

Markkinoilla jo aiemmin olleet Turf WPS- ja WPG- tuotteet, ovat nyt rekisteröity kasvinsuojeluaineiksi. Turf WP – valmisteita käytetään TURF-ohjelmana, jossa molemmilla tuotteilla on oma käyttökautensa, jolloin ne tukevat toistensa toimintaa.

 

Turf WPG on Gliocladium catenulatum – sieneen perustuva taudintorjuntavalmiste, joka torjuu ennakoivasti monia sienitauteja niin lehvästössä kuin juuristossakin. Se myös stimuloi juurten kasvua edistäen kasvuunlähtöä kauden alussa. Tuotetta käytetään keväällä ja syksyllä. 

Turf WPS on Streptomyces-sädebakteeria sisältävä tuote, joka torjuu useita maa- ja siemenlevintäisiä sienitauteja, erityisesti kesäfusarioosia. Tuotteen käyttö ajoittuu kesään.

Turf-tuotteilla ei ole varoaikaa ja niitä voi käyttää turvallisesti myös vesistöjen läheisyydessä.

Scheteligin valikoimissa myös muut Verdera-tuotteet

Greenstim ja Greenstim Flow, ruiskutettava glysiinibetaiinivalmiste jauheena tai nesteenä. Tuote soveltuu stressitilanteista selviytymiseen, kuivalaikkujen käsittelyyn sekä lisää nurmikon kestävyyttä jääpoltetilanteessa.

Kelpak on kylmäpuristettu merileväuute, joka tehostaa juuristonkasvua, parantaa ravinteiden ottoa ja auttaa kasvuunlähdössä epäedullisten olosuhteiden jälkeen.

Rhizocell on hiivauutteesta ja hyötybakteerista koostuva valmiste, joka levitetään ruiskuttamalla. Tuote lisää mikrobiaktiivisuutta sekä näin ollen edistää kuitukerroksen hajoamista. Myös juurten kasvu tehostuu ja ravinteiden, erityisesti fosforin saatavuus paranee.

Lisäksi saatavana on myös muita biologisia sekä mikrobiologisia tuotteita.

Lue lisää tuotteista esitteestä, Verderan nettisivuilta tai ota yhteyttä ja kysy lisää asiakaspalvelusta asiakaspalvelu@schetelig.com tai p. 09 8520 6222.

Scheteligin YouTube-kanava