Ota yhteyttä!

RainBird-kastelujärjestelmät:

Martin Railila
gsm 040 577 7086
martin.railila@schetelig.com

Kimmo Nieminen
gsm 0400 536 977
kimmo.nieminen@schetelig.com

RAIN BIRD UUTUUS!
IQ4-CLOUD

IQ4-CLOUD VIE WEB-POHJAISEN KASTELUNOHJAUKSEN TÄYSIN UUDELLE TASOLLE

Sitoumuksellaan älykkääseen veden käyttöön eli Intelligent Use of Water™ -ohjelmaan, Rain Bird on omistautunut edistyksellisimpien kastelutuotteiden kehittämiseen erilaisille viheralueille ja urheilunurmikoille.

Kastelualanammattilaiset pyrkivät jatkuvasti kehittämään kastelujärjestelmistä entistä tehokkaampia veden, työn ja rahan säästämiseksi sekä varmistaakseen hyvin voivat viheralueet. Ja tätä työtä varten Rain Bird on jatkuvasti eturintamassa kehittämässä keskusohjausjärjestelmiään.

Yhtiön IQ-alusta on jo useiden vuosien ajan asettanut standardin ratkaisuksi henkilöille, jotka ovat vastuussa kiinteistöjen, urheilustadionien, harjoituskenttien ja muiden julkisten alueiden, yhden tai useamman alueen kastelusta ja kastelun ohjauksesta.

Uuden IQ4-Cloudin ansiosta alusta on kokonaan uudelleen suunniteltu monipuolisemmaksi, käyttäjäystävällisemmäksi ja varmemmaksi kuin aiemmat versiot. Se on myös ilmainen jokaiselle, joka on jo sijoittanut yhteensopiviin Rain Bird -ohjauskeskuksiin ja niihin kytkettyihin laitteisiin (vaatii erillisen 4G-yhteysmoduulin).

IQ4-Cloud on suunniteltu käytettäväksi Rain Birdin vakiintuneiden ESP-LX-sarjan ohjaimien tai uuden ESP-LX IVM -sarjan kanssa. Se on 100-prosenttisesti selainpohjainen ja toimii samalla tavalla kuin online-pankkitoiminta tarjoten monipuolista toiminnallisuutta ja kastelunhallintaa millä tahansa Internet-yhteydellä varustetulla älypuhelimella, tablet-laitteella tai tietokoneella. Täydellistä etähallintatyökalusarjaa pääsee käyttämään mobiilisti, käyttäjäystävällisen käyttöliittymän kautta, jossa sivut ja taulukot skaalautuvat automaattisesti millä tahansa valitulla laitteella.

Uudet ominaisuudet, kuten johdonmukainen ja selkeä navigointi, mahdollistavat ohjauskeskuksien nopean ja ketterän ohjelmoinnin. Esimerkiksi aikamäärä kunkin ohjauskeskuksien ohjelmointiin, uuden ohjelman asettamiseen tai uusien alueiden ja ohjauskeskuksien lisäämiseen, on vähentynyt huomattavasti. Ja käyttäjät näkevät näytöltään reaaliajassa, minkä alueen ohjauskeskukset ovat toiminnassa ja saavat heti käyttöönsä sadetusarvot ja -tiedot.

Virtausantureilla varustetuissa ohjauskeskuksissa minuuttikohtaiset arvot ja graafiset käyrät osoittavat todelliset virtausmäärät verrattuna ohjelmoituihin virtausmääriin. IQ4 voi automaattisesti luoda ja jakaa yksityiskohtaisen analyysin kasteluajoista, veden kokonaiskulutuksesta ja muista avaintiedoista. Automatisoitujen sähköpostivaroitusten ja hälytysten lisäksi nyt myös matkapuhelimien tekstiviestien avulla voidaan nopeasti tunnistaa ja hallita kentän kastelutoimintoja.

Kaikkia pilveen varmuuskopioituja tietoja ja asetuksia voidaan käyttää milloin vain. Tietoturvan takaamiseksi IQ4:n käyttämiseen tarvitaan erikseen myönnettävä käyttäjätunnus eritasoisilla oikeuksilla. Tämä antaa vastuuhenkilöille mahdollisuuden sallia tai rajoittaa ryhmän jäseniä, jotka voivat nähdä tietoja, käynnistää / lopettaa ohjelmia tai tehdä muutoksia kasteluajastuksiin.

IQ4-Cloud-paketti tarjoaa mahdollisuuden lisätä rajattoman määrän kastelualueita, käyttäjiä ja ohjauskeskuksia. Ja kaikki, jotka ovat jo investoineet edellisen sukupolven IQ3-alustaan, voivat rekisteröityä ja päivittää alustansa helposti IQ4:een ja käyttää sitä ilman lisäkoulutusta. Päivitys ei maksa mitään. Rain Birdin sade- ja virtausantureihin tai sääasemiin kannattaa kuitenkin investoida, sillä ne lisäävät IQ4-Cloudin monipuolista käyttöä.

 

Lisätietoja IQ4 Cloudista ja Rain Bird-kastelujärjestelmistä:

Martin Railila                                   
p. 040 577 7086
martin.railila@schetelig.com   

Scheteligin YouTube-kanava