Ota yhteyttä!

Soita Schetelig-myyjälle tai lähetä viesti asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@schetelig.com ja me otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian! Voit myös soittaa asiakaspalveluumme p. 09 8520 6222.

RainBird-kastelujärjestelmät

RainBird-kastelujärjestelmät

RainBird-kastelujärjestelmät ovat ammattilaisen valinta, kun halutaan varmatoimimisia, kestäviä ja pitkäikäisiä sadettimia, tietokoneohjattuja järjestelmiä ja pumppuasemia jakamaan vettä, kun sitä tarvitaan ja tarkalleen sinne mihin sitä halutaan.

RainBird on hyvin tunnettu tekniikastaan, jota on testattu ja tutkittu vuosikymmeniä ja hyvin erilaisissa olosuhteissa eri puolilla maailmaa.

Tekniikka, Tarkkuus ja Teho - kolme vahvaa ja keskeistä tekijää RainBird-tuotteissa.

RainBird-kastelujärjestelmiä suunniteltaessa otetaan myös ympäristöasiat huomioon, sillä ne säästävät vettä, unohtamatta että ne myös vähentävät työtä ja kustannuksia.

Tekniset, taloudelliset ja ympäristöasiat eivät vielä nekään tee järjestelmästä  parasta mahdollista, vaan siihen tarvitaan myös luotettavia asiantuntijoita, jotka osaavat kuunnella asiakasta ja suunnitella parhaan mahdollisen, realistisen järjestelmän ko. kentälle/alueelle. 

RainBird -kastelujärjestelmät kustannustehokkaaseen ja ympäristöystävälliseen sadetukseen. 

Soita meille 09-852061 tai lähetä viesti tästä linkistä ja me otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

 

RainBird-esitteet

RainBird- tuotevalikoima on erittäin laaja tarjoten tuotteita niin golf-ja urheilukentille kuin myös seurakuntien hautausmaille, viheralueitten hoitoon kaupungeissa, kiinteistöille, avomaalle, taimistoille ja esim. puuteollisuudellekin.

Lisätietoja tuotteista löydät alla olevista esitteistä. Soita meille 09-852 061 tai lähetä viesti asiakaspalvelu@schetelig.com ja me otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman nopeasti.

 

Uudet V-2100-pumppuasemat

UUSI suomenkielinen esite!

Golfkenttien kastelujärjestelmät

Tarkkaa, tasaista ja varmatoimista sadetusta golfkentille (in english).

Avomaan-kastelujärjestelmät

Avomaille, taimistoille, vihannes- ja marjan viljelyyn tehokkaat sadetusjärjestelmät (in english).

Viheralueiden kastelujärjestelmät

Kastelujärjestelmiä viheralueille, kaupunkien nurmikoille, puistoihin, kiinteistöille jne.. (in english)

Scheteligin YouTube-kanava