Ota yhteyttä!

Soita Schetelig-myyjälle tai lähetä viesti asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@schetelig.com ja me otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian! Voit myös soittaa asiakaspalveluumme p. 09 8520 6222.

Mykorritsa-sienijuuri

Mykorritsalla vahvempaa kasvua, nopeampaa juurtumista, tehokkaampaa ravinteiden hyödyntämistä sekä parempaa kuivuudensietoa!

Symbio-tuotteet sisältävät mykorritsaa ja muita hyödyllisiä maaperämikrobeja. Suurin osa kaikista kasveista muodostaa symbioosin niin sanotun sienijuuren, eli mykorritsan kanssa. Kasvi antaa sienelle sokereita ja sienijuuri taas antaa kasville ravinteita, erityisesti fosforia, sekä vettä. Sienijuuri myös suojaa kasveja kasvitaudeilta. Hyödyllisiä maaperämikrobeja hyödyntämällä saadaan kuollut kasvijäte hajotettua tehokkaasti humukseksi ja takaisin kasville käyttökelpoisiksi ravinteiksi. Tuoreesta kasvualustasta nämä tärkeät maaperämikrobit puuttuvat kokonaan. Uusien kylvöjen, taimien juurruttamisen ja puiden sekä pensaiden istutusten yhteydessä kannattaa kasvualustaan lisätä näitä hyödyllisiä mikrobeja auttamaan vahvassa kasvuun lähdössä.

Lisätietoja mykorritsasta täältä

Tuotteet

MycoForce 12 x 200 g – vähittäismyyntiin, nurmikolle, kesäkukille, koristekasveille ja vihanneksille. Sopii myös luomuviljelyyn.

Seed Coat 1,5 kg – siementen peittaukseen ja taimien ymppäämiseen (3 kg/ha tai n. 2 g/l kasvualustaa). Sopii myös luomuviljelyyn. Zeoliittijauhe kantoaineena.

MycoForce Inoculant 25 kg – sisältää hieman ravinteita, merilevää, melassia ja zeoliittia. Sekoitetaan maa-aineksen joukkoon (50 g/m² tai 1-2 kg/m³). Sopii hyvin mm. puun ja pensaiden istuksien yhteyteen. Rakeinen koostumus.

MycoGro-lannoitteet 20 kg – sisältävät ravinteita, mykorritsaa ja muita hyödyllisiä maaperä mikrobeja (35 g/m²). Sopii erityisesti nurmikolle.

Mykorritsa ja muut maaperämikrobit eivät siedä korkeita johtolukuja. Tutkitusti parhaat tulokset on saatu yhdessä hallitusti liukenevien lannoitteiden kanssa.

Tutustu ICL:n hallitusti liukenevien koristekasvilannoitteiden valikoimaan täältä

Scheteligin YouTube-kanava