Ota yhteyttä!

Soita Schetelig-myyjälle tai lähetä viesti asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@schetelig.com ja me otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian! Voit myös soittaa asiakaspalveluumme p. 09 8520 6222.

Barenbrugin innovatiiviset nurmikkoseokset

Vaivaako nurmikkoa ruskeat laikut, rikkakasvit, kaljut kohdat, liian tiheä leikkuutarve?

Barenbrugin seoksista löydät sopivan seoksen moneen käyttötarkoitukseen, sillä sen innovatiiviset siemenseokset ovat enemmän kuin nurmikon siemeniä. Barenbrug on nurmikkomarkkinoiden johtava asiantuntija jatkuvan kehitystyönsä ansiosta, joka on alkanut jo vuodesta 1904. Barenbrug on onnistunut luomaan innovaatioita, joita ennen pidettiin mahdottomina, kuten mm. seoksia, jotka tarvitsevat tuskin lainkaan vettä tai leikkuuta sekä vaurioiden jälkeen nopeasti korjaantuvia lajikkeita.

Golf- ja urheilukentät ovat käyttäneet Barenbrugin nurmikkoseoksia menestyksellä jo vuosien ajan ja nyt pystymme tarjoamaan näitä samoja ainutlaatuisia seoksia myös jälleenmyyjille houkuttelevissa, informatiivisissa laatikkopakkauksissa. Jokaisessa laatikossa on liimattuna lehtinen, jossa on tuote-esittely sekä kylvöohjeet suomeksi, ruotsiksi ja useilla muilla kielillä. Laatikon päällä on kylvöohjeet myös kuvallisin symbolein.

Barenbrugin 1 kg ja 5 kg seokset on käsitelty Yellow Jacket Biostimulator® -pinnoitteella.
 

Yellow Jacket Biostimulator®

Yellow Jacket Biostimulator® stimuloi heinäkasveja jo niiden kasvun varhaisvaiheessa, varmistaen terveen alun kasvien kehittyessä täyteen kukoistukseensa.

Yellow Jacket Biostimulator® -käsitellyt siemenet sisältävät sytokiniini- ja auksiini-kasvihormoneja, biostimulantteja ja entsyymejä, jotka edistävät kasvin aineenvaihduntaa. Nämä luonnolliset hormonit, entsyymit ja biostimulantit edistävät terveen ja vastustuskykyisen nurmikon nopeaa kehitystä. Kasvihormonit, sytokiniini ja auksiini, ovat molemmat välttämättömiä solujen muodostumisessa ja jakautumisessa (= kasvu); ne stimuloivat juurten ja versojen kasvua auttaen uuden nurmikon kehittymistä.

Lisätyillä entsyymeillä on tärkeä osa siemenen aineenvaihdunnassa. Kun Yellow Jacket Biostimulatoria® on kehittyvän juuren kärjessä, pystyy nuori taimi välittömästi hyödyntämään saatavilla olevat ravinteet nopeaan kasvuun. Aikainen ja hyvä juurten kehitys on perusta vahvalle ja terveelle kasvulle, vahva juuristo suojaa kasvin kehitystä itämisen jälkeisissä kasvua rasittavissa olosuhteissa.

Yellow Jacket Biostimulator® sisältää myös pienen määrän NPK ravinteita ja luonnollisia itiöelementtejä, biostimulantteja, jotka myös vahvistavat nopeaa ja aikaista kasvua. Kasvit, joilla on vahva juuriston kehitys, pystyvät hyödyntämään saatavilla olevan veden ja ravinteet kasvuunsa.

Yellow Jacket Biostimulatorilla käsitellyt siemenet tarjoavat seuraavat edut:

PAREMPI JUURTEN KEHITYS

  • nopeampi itäminen
  • tehokas ravinteiden otto nopeuttaa kasvua
  • tehokas vedenottokyky antaa vastustuskykyä kuivumista vastaan

PAREMPI VERSON KASVU

  • tehokas yhteyttäminen
  • nopea nurmikon kehittyminen

HYVÄ TAUTIEN VASTUSTUSKYKY


Lataa tästä Barenbrugin innovatiiviset nurmikkoseokset -jälleenmyyjäesite.
Lataa tästä Barenbrugin innovatiiviset nurmikkoseokset -kuluttajaesite.

TOUGH & EASY, RESILIENT BLUE LAWN -SEOS

Sitkeä ruoho, joka nousee aina uudelleen! Resilient Blue®-nurmikkoseoksen ansiosta nurmikko sietää paremmin ääriolosuhteita, kuten kuivuutta ja kuumuutta. Resilient Blue® myös varmistaa, että palautuminen on nopeampaa stressaavan tilanteen jälkeen.

  • Ääriolosuhteisiin. Stressaavien jaksojen sietokyky.
  • Nopein palautuminen kuumuuden ja kuivuuden jälkeen.
  • Poikkeuksellisen hyvä kulutuksenkesto.
  • Korkea taudinsietokyky.

Pakkauskoot 1 kg ja 5 kg.

1 kg riittää n. 50 m2
5 kg riittää noin 250 m2

Niittynurmikka Resilient Blue®-teknologialla 30 %, RPR rönsyävä englanninraiheinä 25 %, punanata 15 %, puistonata 15 %, jäykkänata 15 %.
Yellow Jacket Biostimulator® -pinnoitteella käsitelty seos.

PLAY & SPORT, BAR POWER RPR -SEOS

Erittäin vahva uusiutuva nurmikko. RPR on englanninraiheinä, joka rönsyävän kasvutapansa ansiosta on erittäin vahva ja uusiutumiskykyinen. RPR on ensimmäinen rönsyjä kasvattava englanninraiheinä. Nämä ominaisuudet tekevät siitä täydellisen kovimpaankin pelikäyttöön ja säilyttävät nurmikon tuuheana. RPR on oleellinen osa erinomaista urheilunurmikkoa.

Pakkauskoot 1 kg ja 5 kg.

1 kg riittää 30-50 m2
5 kg riittää noin 250 m2

RPR rönsyävä englanninraiheinä 30 %, englanninraiheinä 30 %, punanata 10 %, puistonata 20 %, niittynurmikka 10 %.
Yellow Jacket Biostimulator® -pinnoitteella käsitelty seos.

QUICK REPAIR, SOS - SUPER OVER SEEDING -SEOS

Nopein ratkaisu nurmikon paikkaamiseen. Nopeimmin itävät nurmikonsiemenet, jotka itävät jopa matalissa lämpötiloissa. SOS-seosta voi käyttää aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn. SOS-paikkauskylvön jälkeen nurmikkosi on taas kuin uusi.

Pakkauskoot 1 kg ja 5 kg.

1 kg riittää 30-50 m2
5 kg riittää noin 250 m2

Englanninraiheinä 50 %, westerwoldinraiheinä 50 %.
Yellow Jacket Biostimulator® -pinnoitteella käsitelty seos.

DRY & STRONG, WATER SAVER -SEOS

Vihreä nurmikko vähemmällä vedellä! Nurmikkoasi uhkaava kuivuus on pienempi ongelma, kun käytät oikeanlaisia siemeniä. Water Saver -seos sisältää nurmikkosiemenlajikkeita, jotka sietävät paremmin kuivuutta ja näin kastelun tarve vähenee.

Pakkauskoot 1 kg ja 5 kg.

1 kg riittää 20-40 m2
5 kg riittää noin 200 m2

Ruokonata 80 %, niittynurmikka 10 %, englanninraiheinä 10 %.
Yellow Jacket Biostimulator® -pinnoitteella käsitelty seos.

Scheteligin YouTube-kanava