Biogents-hyttysansa

BIOGENTS-HYTTYSANSA ULKOKÄYTTÖÖN

Patentoitu Biogents-hyttysansa houkuttelee tehokkaasti hyttysiä sen värin ja muodon sekä patentoidun BG-SWEETSCENT -tuoksutehosteen ansiosta. BG-SWEETSCENT -tuoksutehoste jäljittelee ihmisen keholle ominaista hajua, mikä houkuttelee hyttysiä ansaan. Ansan ilmavirta imee hyttyset pyydyssäkkiin ja kun ilmavirtaan lisätään hiilidioksidia, joka jäljittelee ihmisen hengitystä, se lisää huomattavasti ansan tehokkuutta pyydystää kaikkia hyttyslajeja.

Kun laitetta käytetään jatkuvasti, hyttysten määrä vähenee ympäristössä huomattavasti. Hyttysiä houkuttelevat ihmisen lämpösäteily, hengityksessä vapautuva hiilidioksidi, ihmisen ihon tuoksu sekä vaalean ja tumman värin kontrasti. Biogents-hyttysansa jäljittelee juuri näitä edellä mainittuja ominaisuuksia. Laitteen sähkönkulutus on vain 5 W/h ja CO2 kaasunkulutus 0,5 l/24 h (lisävarusteena kaasupulloon on myös saatavana ajastin).


Tehokkain tapa käyttää ansaa

  • Hyttysansan oikea sijoittaminen on tärkeää parhaan tuloksen aikaan saamiseksi, joten suosittelemme testaamaan eri käyttöpaikkoja.
  • Ansa on sijoitettava hyttysten esiintymispaikkojen yhteyteen, kuten varjoisiin, tuulelta suojattuihin paikkoihin, joissa on korkeampi ilmankosteus (esim. pensaita ja puita).
  • Älä sijoita ansaa liian lähelle terassia ja muuta oleskelualuetta, ettet houkuttele hyttysiä luoksesi, vaan kauemmas ansaa kohden.
  • Ansaa ei pidä käyttää tai säilyttää suorassa auringonvalossa.
  • Ansa toimii tehokkaammin, jos hyttysten lisääntymispaikat poistetaan ympäristöstä: tyhjennä ja/tai peitä vesitynnyrit, vältä veden kertymistä ruukkujen aluslautasille tai muihin vesiastioihin.
  • Pidä rakennusten sadevesikourut puhtaina lehdistä, jottei niihin keräänny vettä ja kosteita alustoja hyttysille. 


Pakkauksessa on hyttysansan lisäksi laitteen sähkömuuntaja, liitoskaapeli, kaksi keräyspussia, yksi tuoksutehostepussi ja hiilidioksidikaasupulloon liitettävä paineensäädin. Hiilidioksidikaasupullo tulee hankkia erikseen.

Biogentsin hyttysansoja on tutkittu ja testattu jo yli 16 vuoden ajan ja niitä käyttävät sekä ammattilaiset että yksityisasiakkaat maailmanlaajuisesti.

Käytä biosidejä turvallisesti, lue aina etiketti ja valmistetiedot ennen käyttöä.
 

Lataa esite tästä
Lataa ohje kaasupullon hankinnasta

Lisävarusteet

BIOGENTS TUOKSUTEHOSTE

BG-Sweetscent tuoksutehoste on keinotekoinen hajuste, joka jäljittelee ihmisen ihon tuoksua ja houkuttelee tehokkaasti hyttysiä. Yksittäispakattu. Asetetaan sisälle hyttysansaan ja vaihdetaan 2 kuukauden välein. Ei sisällä hyönteismyrkkyjä.

BIOGENTS TUOKSUTEHOSTE 3-PACK

BG-Sweetscent tuoksutehoste on keinotekoinen hajuste, joka jäljittelee ihmisen ihon tuoksua ja houkuttelee tehokkaasti hyttysiä. Asetetaan sisälle hyttysansaan ja vaihdetaan 2 kuukauden välein. 3 kappaleen pakkaus, riittää 6 kuukaudeksi. Ei sisällä hyönteismyrkkyjä.

BIOGENTS AJASTIN

BG-ajastin säästää hiilidioksidia. Ajastimen avulla hallitaan, milloin hiilidioksidia vapautuu Biogents Mosquitaire -hyttysansasta. Ajastimella voi asettaa päivälle kaksi aloitus- ja lopettamisaikaa ja näin automatisoida hyttysansan toiminta niihin ajankohtiin, jolloin sitä eniten tarvitaan.

www.seezon.fi

Käy tutustumassa myös www.seezon.fi -sivuihin. Sivuilla vinkkejä mm. tuholaisten torjuntaan niin kotona kuin puutarhassa!

Scheteligin YouTube-kanava