Ota yhteyttä!

Soita Schetelig-myyjälle tai lähetä viesti asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@schetelig.com ja me otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian! Voit myös soittaa asiakaspalveluumme p. 09 8520 6222.

Koppert biologinen torjunta

Biologinen torjunta on jo viimeiset parikymmentä vuotta ollut arkipäivää vihannesviljelmillä, ja viime vuosina torjuntaeliöitä on käytetty yhä enemmän myös kukkapuolella.

Käy tutustumassa! Informatiiviset Koppert-sivut suomeksi ja ruotsiksi.

Suomeksi: https://www.koppert.fi/

På svenska: https://www.koppert.fi/sv/

Syitä siirtyä kemiallisesta torjunnasta kokonaan
biologiseen tai 
IPM-torjuntaan on useita:

  • Biologinen torjunta on oikein tehtynä tehokasta.
  • Biologisessa torjunnassa ei ole varoaikoja eikä resistenttiongelmia.
  • Se on turvallista ja miellyttävää verrattuna ruiskuttamiseen.
  • Ympäristöhaitat minimoituvat.
  • Kokonaistaloudellisuus on selvästi biologisen puolella: kasvit voivat paremmin ja tuottavat enemmän ilman kemiallisia ruiskutuksia.
  • Puhtaalle suomalaiselle tuotannolle biologinen torjunta on selkeä imagollinen etu.

Kasvien hyvinvointi on noussut yhä tärkeämmäksi tekijäksi kiristyvässä kilpailussa. Vain hyvinvoiva kasvi pystyy antamaan riittävän laadukkaan ja suuren sadon. Biologiseen viljelyyn siirtyminen vaatii toki paneutumista asiaan ja suurta huolellisuutta levitystyössä. Kun on päästy hyvään alkuun eivätkä ruiskutusjäämät enää häiritse torjuntaeliöitä, jatko sujuu jo helpommin. Myös tautien biologisessa torjunnassa on otettu menestysaskelia: Trianum on hyvin tehokas juuristotautien ennakkotorjunnassa.

Lue lisää tuotteista täältä.

Hyvä tapa aloittaa biologinen torjunta on ottaa yhteyttä omaan Schetelig-myyjään. Yhdessä ammattilaisen kanssa on helppo suunnitella ennakkotorjuntaa, ja samalla saat parhaat ohjeet myös akuuttiin torjuntaan.

Scheteligin YouTube-kanava