Bunkkerirakenteet

Laadukas bunkkeri on toimiva, helppohoitoinen, kustannustehokas ja kestävä. Tutustu huippuluokan patentoituihin bunkkeriratkaisuihin Capillary Bunkersiin ja Durabunkeriin, joilla säästät merkittävästi aikaa ja rahaa.

Capillary BUNKERS

Make water your friend.
Improve playability.
Reduce risk.

Maailman johtava bunkkereiden vuoraaja

Huippuluokan patentoidun teknologian avulla Capillary Bunkers auttaa hallitsemaan vettä missä tahansa ilmastossa, jokaisena vuodenaikana maaperästä riippumatta. Se tarjoaa parempia ja johdonmukaisempia pelikokemuksia kuluja säästämällä.

Capillary Bunkersin avulla hallitset bunkkerien optimaalista kosteustasapainoa, jolloin vältyt mm. pois huuhtoutuvan hiekan ja uponneiden pallojen ongelmilta ja muilta bunkkereiden huolto- ja pelattavuus-ongelmilta.

Myrskyisien sateidenkin jälkeen Capillary Bunkers ei ainoastaan ohjaa vettä nopeasti pois bunkkerista, vaan se myös varastoi ja palauttaa sopivan kosteuden takaisin erityisten mikrohuokosten ja kapillaari-toiminnan avulla takaisin pintahiekkaan, jolloin peliolosuhteista tulee ihanteelliset.

Lisäksi Capillary Bunkers on markkinoiden ainoa tuote, jolla on 1000 psi:n (69 bar:n) luokitus ASTM-testauksissa ja se kestää vaikeissakin sääolosuhteissa sekä pakkasta. Mikään muu tuote ei ole edes lähellä tätä luokitusta.

Katso referenssikohteet Suomessa tästä.

DuraBunker

Durabunker on patentoitu geosynteettinen bunkkerireunajärjestelmä, joka kunnioittaa perinteistä estetiikkaa ja säästää samalla merkittäviä kustannuksia bunkkerin huolto- ja ylläpitokuluissa. Durabunker tarjoaa käyttämättömälle synteettiselle keinonurmelle ja edistyksellisille rakennusmenetelmille vertaansa vailla olevan vakauden ja pitkäikäisyyden. Tuote on otettu käyttöön neljällä eri mantereella ja niistä on rakennettu bunkkereita mm. PGA-, LPGA- ja Ryder Cup-kentille.

Lue asennusohjeet täältä

Tarkempaa tietoa löydät Durabunkerin sivuilta:

https://www.durabunker.com/

 

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Sami Kajeniemi
p. 0400 350 138
sami.kajeniemi@schetelig.com

Kristoffer Holmström
p. 040 6645 131
kristoffer.holmstrom@schetelig.com

Aira Savolainen
p. 050 061 3228
aira.savolainen@schetelig.com

Martin Railila
p. 040 577 7086
martin.railila@schetelig.com

Scheteligin YouTube-kanava