Ota yhteyttä!

Soita Schetelig-myyjälle tai lähetä viesti asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@schetelig.com ja me otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian! Voit myös soittaa asiakaspalveluumme p. 09 8520 6222.

Garsy-kukkapylväät

Garsy-kukkapylväät ovat tulleet kansainvälisesti tunnetuiksi kaupunkialueiden koristelussa niiden kauneuden, mutta myös helppohoitoisuuden ansiosta.

Garsy-pylväiden ainutlaatuinen muotoilu takaa hyvän pohjan mahtaville
kukkaluomuksille ja rajattomat mahdollisuudet eri värien ja kasvilajien yhdistelmille.

Pylväiden erittäin kestävä materiaali ja nykyaikainen valmistusmenetelmä takaavat korkealaatuisen, ulkoalueiden laatuvaatimukset täyttävän huippu-tuotteen. Garsy-pylväs voidaan sijoittaa mihin tahansa tasaiselle pinnalle, se on helppo siirtää paikasta toiseen myös täysin kukkivana ja lisäksi ylläpito sekä hoito on vaivatonta.

Garsyn rakentaminen

Garsy toimitetaan itsekoottavana pakettina, joka sisältää kaikki kokoamiseen tarvittavat osat ja ohjeet.

Osina Garsy vie erittäin vähän tilaa, on siis helppo kuljettaa ja helppo varastoida: yhdelle lavalle voidaan kasata neljä Garsya. Alimmaisessa istutusrenkaassa on kiinteä jalusta, jonka avulla kukkapylvästä kuljetetaan. Pylvästä voidaan siirtää nosturilla keskustolpan yläkoukusta.

Kastelu tehdään käsin ylhäältä keskustolpan kautta, jolloin vesi levittäytyy tasaisesti jokaiseen kerrokseen. Lisävarusteena on saatavissa myös tihkujärjestelmä. Suosittelemme lisäämään istutusvaiheessa kasvualustaan hitaasti liukenevia lannoitteita, kuten ICL:n Osmocotea sekä kastelua helpottavaa TerraCottem-maanparannusainetta, jonka imukykyiset polymeerit aktivoituvat kasteltaessa ja varastoivat vettä.

Lataa tästä Garsy-esite.

Soita meille ja kysy lisää, 09 852 061 tai lähetä viesti asiakaspalvelu@schetelig.com ja me otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Scheteligin YouTube-kanava