Ota yhteyttä!

Soita Schetelig-myyjälle tai lähetä viesti asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@schetelig.com ja me otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian! Voit myös soittaa asiakaspalveluumme p. 09 8520 6222.

Hiirien torjuntatuotteet

Kvitt Sähköinen Hiirenloukku

UUTUUS!

Sähköinen Kvitt Hiirenloukku on erittäin tehokas ja nopea laite hiirien torjuntaan. Loukussa on useita turvaominaisuuksia ja sen suljetussa tilassa hiiri kuolee välittömästi. Loukku on suunniteltu sisäkäyttöön ja sen avulla voidaan pyydystää jopa 100 hiirtä ennen paristojen vaihtoa. Kuolleet hiiret on helppo hävittää koskematta niihin. Loukku toimii sekä verkkovirralla että paristoilla. 

Pakkauskoko: 17,8 x 9 x 5 cm

Kvitt Sähköinen Multi-Kvitt-hiirenloukku

UUTUUS!

Sähköinen Multi-Kvitt Hiirenloukku on erittäin tehokas ja nopea laite hiirien torjuntaan. Loukussa on useita turvaominaisuuksia ja sen suljetussa tilassa hiiri kuolee välittömästi. Loukkuun mahtuu jopa 10 hiirtä. Loukun tyhjennys on helppo tehdä koskematta hiiriin. Loukku toimii sekä verkkovirralla että paristoilla. Loukun avulla voidaan pyydystää jopa 150 hiirtä ennen paristojen vaihtoa.

Pakkauskoko: 26,5 x 13,3 x 15 cm

Kvitt Hiirenloukku 2 kpl/paketti

UUTUUS!

Perinteinen puinen hiirenloukku. Tehokas ja uudelleen käytettävä loukku, joka on helppo sijoittaa paikkoihin, joissa hiiret liikkuvat. PEFC-sertifioitua puuta. Suositellaan tuotteen kiinnittämistä pyydystyspaikalle.

Pakkauskoko: 10,4 x 4,7 x 1,7 cm

Kvitt Rotanloukku

UUTUUS!

Perinteinen puinen rotanloukku. Tehokas ja uudelleen käytettävä loukku, joka on helppo sijoittaa paikkoihin, joissa rotat liikkuvat. PEFC-sertifioitua puuta. Suositellaan tuotteen kiinnittämistä pyydystyspaikalle.

Pakkauskoko: 16,5 x 8,2 x 2,9 cm

Kvitt Hiirenloukku 2 kpl/paketti

UUTUUS!

Helppokäyttöinen muovinen hiirenloukku, joka voidaan virittää ja tyhjentää käyttämällä vain yhtä kättä. Hygieeninen - hiiren voi irrottaa loukusta koskematta siihen. Sisältää 2kpl/pakkaus, esitäytetty syötti.

Pakkauskoko: 9,5 x 5 x 4 cm

Kvitt Hiirenloukku Click & Catch 2 kpl/paketti

UUTUUS!

Tehokas Kvitt Click & Catch on muovinen hiirenloukku, jota voidaan käyttää sisällä ja ulkona. Helppo aktivoida ja se tappaa hiiren turvallisen tehokkaasti. Lisäksi tässä Click & Catchloukussa kuollut hiiri on näkymättömissä suljetun loukun sisällä. Loukku voidaan tyhjentää ja käyttää uudelleen.

Pakkauskoko: 12,7 x 4 x 6,2 cm

Kvitt Ultraäänikarkottimet

UUTUUS!

Jyrsijöille tarkoitettu Kvitt Ultraäänikarkotin lähettää suuritaajuisia ääniaaltoja, jotka karkottavat jyrsijät pois kodistasi. Ihmiset tai lemmikkieläimet eivät voi kuulla ääntä, vain jyrsijät kuulevat sen. Ultraäänikarkotin tarjoaa hiirien torjuntaan lisävaihtoehdon loukkujen ja torjunta-aineiden rinnalle. 80 m2 ja 150 m2

Pakkauskoot:

9,8 x 8 x 9,3 cm
17 x 9,5 x 11,7 cm

BRODITEC HIIRIEN TORJUNTAAN

- Nopeasti toimiva: Vain yksi syöntikerta riittää. Hiiren tarvitsee syödä syöttiä vain yhden kerran saadakseen riittävän annoksen tehoainetta.
- Erittäin maittava pastasyötti hiirille.
- Pakattu esitäytettyyn vahvaan lukittuun syöttilaatikkoon, joten muut kuin hiiret eivät pääse käsiksi syöttiin.

Tehoaine brodifakumille, kuten muillekin antikoagulanteille, vasta-aineena toimii K1-vitamiini.

Tehoaine: antikoagulantti brodifakumi
Pakkauskoko: 2 x 15 g pastasyötti / 1 syöttilaatikko
 
Noudata käyttöohjeita. Valmiste on tarkoitettu vain sisäkäyttöön. Varmista lemmikkien turvallisuus käytön aikana.
Lemmikit ja muut eläimet voivat saada myrkytysoireita, jos ne pääsevät syömään valmistetta.

Kerää ja hävitä kuolleet hiiret torjunnan aikana.

Käytä biosidejä turvallisesti, lue aina etiketti ja valmistetiedot ennen käyttöä.
H310, H300, H330, H360D, H372, H400, H410
Erittäin myrkyllistä vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. 

WWW.SEEZON.FI

Käy tutustumassa myös www.seezon.fi -sivuihin. Sivuilla vinkkejä mm. tuholaisten torjuntaan niin kotona kuin puutarhassa!
Scheteligin YouTube-kanava