Ota yhteyttä!

Soita Schetelig-myyjälle tai lähetä viesti asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@schetelig.com ja me otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian! Voit myös soittaa asiakaspalveluumme p. 09 8520 6222.

Hyönteisten torjunta sisällä

Meidän kaikkien kodeista löytyy ajoittain joitain tuhohyönteisiä. Tavallisimpia ovat muurahaiset, kärpäset ja hyttyset. Ötököistä ei kannata turhaan kärsiä, sillä nykyään lähes kaikkiin löytyy sopiva torjuntatapa. Osa tuotteista sisältää torjunta-aineita ja osa on sähköllä toimivia. Tuhohyönteisten torjunnassa ei myöskään kannata unohtaa niitä ”näkymättömiä” hyönteisiä, kuten koita ja turkiskuoriaisia, jotka tuhoavat vaatteita tai sokeritoukkia, jotka sinänsä ovat ehkä harmittomia, mutta erittäin epämiellyttäviä. 

Muurahaiset

Muurahaisia on joka puolella; sisällä ja ulkona, laatoituksilla ja niiden alla, poluilla, rakennusten ympärillä ja jopa talojen rakenteissa – siis melkein missä vain! Muurahaiset ovat sisätilojen, erityisesti keittiöiden keväinen riesa. Siisti, hygieeninen ja tehokas Myrr Muurahaisrasia sopii käytettäväksi kodin kaikissa tiloissa. Se sisältää hunajaisen syötin, jota muurahaiset vievät pesään ja koko pesä tuhoutuu. Jos haluat torjua muurahaisia ruiskuttamalla, niin Myrr Muurahaisspray toimii erinomaisesti sisätiloissa ja sopii käytettäväksi ulkonakin. Se tehoaa muurahaisten lisäksi myös muihin ryömiviin hyönteisiin.

Kärpäset

Kesä ja kärpäset – mielessämme sanonta kuvaa hyvin kesää, mutta kärpäset käyvät paikoissa, joista ne tuovat osan mukanaan, vaikkapa makoisaan jälkiruokaamme – apua! Kärpästen torjuntaan käy erinomaisesti Swissinnon Ikkunapyydys, joka on lähes huomaamaton, kolmion muotoinen, siisti liimapyydys. Toinen sisätiloihin sopiva hajuton vaihtoehto on Natria® Fly Spray. Se on kosketusvaikutteinen ja vaikuttaa välittömästi hyönteisiin. Tuote ei myöskään jätä jäämiä, sillä se hajoaa nopeasti käytön jälkeen.

Hedelmäkärpäset

Banaanikärpäset ovat tavallinen riesa monessa kodissa. Ne ovat ärsyttäviä pörrääjiä ruoan ja ruokapöydän läheisyydessä. SwissInnon Hedelmäkärpäspyydys on tehokas ja 100 % luonnollinen ratkaisu. Pyydys on kompakti, hygieeninen ja myrkytön. Pyydyksen läpinäkyvän kannen pinnalla heijastuva valo houkuttelee hyönteiset ansaan

Koit

Vaatekoin toukat syövät kankaiden kuituja ja aiheuttavat näin vaatteisiin ikäviä reikiä. Usein niitä tavataan etenkin kellareissa ja ullakoilla säilytettävissä vaatteissa – ja usein niiden läsnäolo havaitaan vasta, kun vahinkoa on jo päässyt tapahtumaan. Myös vaatehuoneet ja kaappien ylähyllyt ovat paikkoja mihin koit mielellään pesiytyvät ja siksi niitä on myös syytä valvoa. Swissinno Koiansan avulla vaatekoit havaitaan helposti ja ne voidaan pyydystää mahdollisimman varhain. Sukupuoliviettiin vaikuttava feromoni houkuttelee uroskoit ansaan, jossa ne tarttuvat liimapintoihin. Koit voivat tulla ansaan neljästä suunnasta, ja ansaan jääneet koit ovat poissa näkyvistä.

Ryömivät hyönteiset

Swissinno Pyydys ryömiville hyönteisille on luonnollinen syötti, joka houkuttelee ryömivät hyönteiset ansaan, jossa ne tarttuvat liimapintoihin. Ansan teho on hyvä, sillä hyönteiset voivat tulla ansaan neljästä suunnasta. Tuote sisältää seinäkiinnitystarrat ja niillä asennettuna tuote on siisti ja huomaamaton. Pakkaus sisältää kaksi käyttövalmista pyydystä. Tehoaa pilkku- ja vyöturkiskuoriaisiin, museo- ja vyöihrakuoriaisiin, sokeritoukkiin, ja muihin ryömiviin hyönteisiin.

Huonekasvien tuhohyönteiset

Provanto-torjuntapuikot on helppo tapa torjua tuhohyönteisiä koristekasveista. Tuote vaikuttaa systeemisesti ja leviää kasvin nestekierron mukana juurista kaikkiin kasvin osiin suojaten kasvia jopa 9 viikon ajan. Sisältää myös ravinteita, joka edistävät kasvin kasvua. 2 in 1: torjuu ja suojaa tuhohyönteisiltä sekä antaa kasville sen tarvitsemat ravinteet.

Hyttyset

Elektronisen hyönteispyydyksen ultraviolettivalo houkuttelee hyttyset, kärpäset ja muut lentävät hyönteiset sähköistettyyn verkkoon, jossa ne kuolevat välittömästi. Sähköistetty verkko on vaaraton ihmisille ja kotieläimille.

Sokeritoukat

Sokeritoukka on n. 1 cm pitkä hopeanhohtoisten suomujen peittämä hyönteinen. Se elää sisätiloissa, yleensä kosteissa kylpyhuoneissa, mutta leviää joka puolelle asuin tiloihin. Natria® Sokeritoukkapyydyksen voi sijoittaa mihin tahansa kotona ja torjua sokeritoukat tehokkaasti - ilman torjunta-aineita. Tuotteen tehoaika on noin 8 viikkoa.

 

 

 

Lisätietoja www.puutarhasielamaan.fi

Scheteligin YouTube-kanava