Hyönteisten torjunta sisällä

26.4.2024

Meidän kaikkien kodeista löytyy ajoittain joitain tuhohyönteisiä. Tavallisimpia ovat muurahaiset, kärpäset ja hyttyset. Ötököistä ei kannata turhaan kärsiä, sillä nykyään lähes kaikkiin löytyy sopiva torjuntatapa. Osa tuotteista sisältää torjunta-aineita ja osa on sähköllä toimivia. Tuhohyönteisten torjunnassa ei myöskään kannata unohtaa niitä ”näkymättömiä” hyönteisiä, kuten koita ja turkiskuoriaisia, jotka tuhoavat vaatteita tai sokeritoukkia, jotka sinänsä ovat ehkä harmittomia, mutta erittäin epämiellyttäviä.

Muurahaiset

Muurahaisia on joka puolella; sisällä ja ulkona, laatoituksilla ja niiden alla, poluilla, rakennusten ympärillä ja jopa talojen rakenteissa – siis melkein missä vain! Muurahaiset ovat sisätilojen, erityisesti keittiöiden keväinen riesa. Siisti, hygieeninen ja tehokas
Myrr Muurahaisrasia sopii käytettäväksi kodin kaikissa tiloissa. Se sisältää hunajaisen syötin, jota muurahaiset vievät pesään ja koko pesä tuhoutuu. Jos haluat torjua muurahaisia ruiskuttamalla, niin Myrr Muurahaisspray toimii erinomaisesti sisätiloissa ja sopii käytettäväksi ulkonakin. Se tehoaa muurahaisten lisäksi myös muihin ryömiviin hyönteisiin.

Myrr muurahaisspray

Kärpäset

Kesä ja kärpäset – mielessämme sanonta kuvaa hyvin kesää, mutta kärpäset käyvät paikoissa, joista ne tuovat osan mukanaan, vaikkapa makoisaan jälkiruokaamme – apua! Sisätiloihin sopiva hajuton vaihtoehto on
Natria® Fly Spray. Se on kosketusvaikutteinen ja vaikuttaa välittömästi hyönteisiin. Tuote ei myöskään jätä jäämiä, sillä se hajoaa nopeasti käytön jälkeen.

Huo­ne­kas­vien tu­ho­hyön­tei­set

Provanto torjuntapuikko

Provanto-torjuntapuikot on helppo tapa torjua tuhohyönteisiä koristekasveista. Tuote vaikuttaa systeemisesti ja leviää kasvin nestekierron mukana juurista kaikkiin kasvin osiin suojaten kasvia jopa 9 viikon ajan. Sisältää myös ravinteita, joka edistävät kasvin kasvua. 2 in 1: torjuu ja suojaa tuhohyönteisiltä sekä antaa kasville sen tarvitsemat ravinteet.

So­ke­ri­tou­kat

Sokeritoukka on n. 1 cm pitkä hopeanhohtoisten suomujen peittämä hyönteinen. Se elää sisätiloissa, yleensä kosteissa kylpyhuoneissa, mutta leviää joka puolelle asuin tiloihin. Natria® Sokeritoukkapyydyksen voi sijoittaa mihin tahansa kotona ja torjua sokeritoukat tehokkaasti – ilman torjunta-aineita. Tuotteen tehoaika on noin 8 viikkoa.

Natria Sokeritoukkapyydys