Ota yhteyttä!

Soita Schetelig-myyjälle tai lähetä viesti asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@schetelig.com ja me otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian! Voit myös soittaa asiakaspalveluumme p. 09 8520 6222.

Kasvinsuojeluaineet

Tuhohyönteiset ja sienitaudit iskevät juuri silloin kun niitä vähiten kaipaisi eli kun kukat ovat kauneimmillaan - niin sisällä kuin ulkonakin!

Bayer Garden Puutarhan apteekkisarjasta löytyy ratkaisu tähänkin ongelmaan!

Varmista kasvinsuojeluaineen turvallinen käyttö. Lue aina pakkausmerkinnät ja tuotetiedot ennen käyttöä.

Provado Care

Tuhohyönteisten torjuntaan koristekasveilta sisätiloissa, parvekkeella ja terassilla.

Provado Care puikot on helppo tapa torjua tuhohyönteisiä koristekasveista. Tuote vaikuttaa systeemisesti ja se leviää kasvin nestekierron mukana juurista kaikkiin kasvin osiin. Siksi valmiste tehoaa pitkään käytön jälkeen. Se torjuu myös tehokkaasti imeviä hyönteisiä, jotka eivät ole näkyvissä. Käytetään heti kun on merkkejä tuhohyönteisten ilmestymisestä kasviin. Puikot työnnetään kosteaan multaan lähelle kasvin juuria niin, etteivät ne jää näkyviin. Puikot sisältävät myös pitkävaikutteista lannoitetta, joten koristekasvien lannoitus voidaan jättää pois 8 viikon ajaksi. Lehti-, kilpi- ja villakilpikirvojen, kaskaiden, kemppien, jauhiaisten ja ripsiäisten (lukuun ottamatta kalifornianripsiäistä) torjuntaan koristekasveilta sisätiloissa, parvekkeella ja terassilla.

Sisältö: Asetamipridi 40g/kg
NPK 10-7-9
Pakkauskoko: 20 x 1,25 g

Scheteligin YouTube-kanava