Ota yhteyttä!

Soita Schetelig-myyjälle tai lähetä viesti asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@schetelig.com ja me otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian! Voit myös soittaa asiakaspalveluumme p. 09 8520 6222.

Kekkilän kasvualustat ja lannoitteet

Kekkilä Professional kehittää, valmistaa ja markkinoi kasvatusratkaisuja ammattiviljelijöille. Kekkilä Professional tarjoaa kasvualustoja ja lannoitteita viljelyn kaikkiin eri vaiheisiin niin ruukku- ja ryhmäkasviviljelijöille, taimitarhoille kuin myös vihannesten, marjojen ja yrttien viljelijöille. Tarkoin valitut tasalaatuiset kasvualustaraaka-aineet tulevat Kekkilän omilta kasvuturpeen tuotantoalueilta.

Turvepohjaiset kasvualustat ovat helppoja ja turvallisia viljellä. Ne puskuroivat ravinteita ja pH:n hallinta on niissä helppoa. Ympäristöystävälliset turvealustat säästävät viljelyssä kasteluvettä ja käytön jälkeen ne ovat kierrätettävissä esimerkiksi maanparannusaineeksi.

Kekkilän Superex -kastelulannoitteet ovat täysin vesiliukoisia moniravinnelannoitteita. Niissä on kaikki kasvin tarvitsemat ravinteet, jotka on helppo annostella kasville kasteluveden mukana tai lehtilannoitteena juuri kasvin ja kasvuvaiheen tarpeen mukaisesti.

Kekkilä valmistaa vakiotuotteiden ohella myös viljelmäkohtaisia kasvualustoja ja lannoitteita. Ne valmistetaan tarkalleen viljelmän tai viljeltävän kasvilajin vaatimusten mukaan.

Scheteligin Kekkilä-tuotevalikoimaan pääset tästä linkistä.

NATURAL CONTROL

Natural Control -viljelylevy on kehitetty vihannesten ja mansikan kasvihuone- ja tunneliviljelyyn. Natural Control -viljelylevyssä on helppoa ja turvallista viljellä.

  • Turvepohjaisessa alustassa vesi ja ravinteet jakautuvat tasaisesti, jolloin viljely on turvallista mm. pienemmällä ylikastelulla.
  • Generatiivista kasvua voidaan ohjata helposti pitämällä levyjä aika ajoin hieman kuivempina.
  • Alustaan lisättyjen orgaanisten kuitujen ansiosta Natural Control -viljelylevyjen vedenläpäisykyky on parempi kuin perinteisillä turvelevyillä, mutta vedenpidätyskyky säilyy edelleen parempana kuin kivivillalla, joten kastelun säätäminen viljelyvaiheeseen sopivaksi on vaivatonta
  • Turpeen humus- ja fulvohapot parantavat kasvin ravinteiden ottoa ja hyötymikrobit sen luontaista vastustuskykyä.
  • Kalkitun turvealustan pH on ravinteille ja juuristolle optimaalinen.
  • Kalkittu turve puskuroi kasteluveden pH:n vaihteluja ja pitää kasvualustan pH:n stabiilina myös pintavesillä kasteltaessa.
  • Tasainen pH edistää myös juuriston terveyttä

Pyydä lisätietoja tuotteista omalta Schetelig-myyjältäsi tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@schetelig.com tai p. 09 8520 6222

Scheteligin YouTube-kanava