Ota yhteyttä!

Soita Schetelig-myyjälle tai lähetä viesti asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@schetelig.com ja me otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian! Voit myös soittaa asiakaspalveluumme p. 09 8520 6222.

Kerrostalon talvituholaiset

Ötököitä kerrostalossa talvellakin?

Talvella tuhohyönteisiä löytyy koristekukista, kylpyhuoneesta, keittiöstä, vaatekaapeista, kellarista ja ullakoilta.
Torju ne luonnollisesti!

Pyydys ryömiville hyönteisille

Swissinno Pyydys ryömiville hyönteisille on luonnollinen syötti, joka houkuttelee ryömivät hyönteiset ansaan, jossa ne tarttuvat liimapintoihin. Ansan teho on hyvä, sillä hyönteiset voivat tulla ansaan neljästä suunnasta. Tuote sisältää seinäkiinnitystarrat ja niillä asennettuna tuote on siisti ja huomaamaton. Pakkaus sisältää kaksi käyttövalmista pyydystä. Tehoaa pilkku- ja vyöturkiskuoriaisiin, museo- ja vyöihrakuoriaisiin, sokeritoukkiin, ja muihin ryömiviin hyönteisiin.

Koiansa

Vaatekoin toukat syövät kankaiden kuituja ja aiheuttavat näin vaatteisiin ikäviä reikiä. Swissinno Koiansan avulla vaatekoit voidaan huomata ja pyydystää mahdollisimman varhain. Sukupuoliviettiin vaikuttava feromoni houkuttelee uroskoit ansaan, jossa ne tarttuvat liimapintoihin. Koit voivat tulla ansaan neljästä suunnasta, ja ansaan jääneet koit ovat poissa näkyvistä. Sisältää kiinnitystarrat.

Sokeritoukkapyydys

Sokeritoukka on n. 1 cm pitkä hopeanhohtoisten suomujen peittämä hyönteinen. Se elää kosteissa sisätiloissa, yleensä kylpyhuoneessa. Natria Sokeritoukkapyydyksellä torjut tehokkaasti sokeritoukkia ilman torjunta-aineita. Tuotteen tehoaika on noin 8 viikkoa.

Provanto Torjuntapuikko

Etenkin talvikaudella kodin kasvit elävät hankalissa oloissa; huoneilma on kuivaa, valoa on vähän jne. Provanto Torjuntapuikot on helppo tapa torjua tuhohyönteisiä koristekasveista. Tuote vaikuttaa systeemisesti ja leviää kasvin nestekierron mukana juurista kaikkiin kasvin osiin suojaten kasvia jopa 9 viikon ajan. Puikot sisältävät myös ravinteita, joka edistävät kasvin kasvua. 

Puikot työnnetään kosteaan multaan lähelle kasvin juuria niin, etteivät ne jää näkyviin. Kasvin nestekiertoon leviävä valmiste torjuu tehokkaasti myös näkymättömissä olevat hyönteiset ja vaikuttaa pitkään. Sopii lehtikirvojen, jauhiaisten ja imevien hyönteisten torjuntaan koristekasveilta sisätiloissa. 2 in 1: torjuu ja suojaa tuhohyönteisiltä sekä antaa kasville sen tarvitsemat ravinteet.

Lisätietoja www.puutarhasielamaan.fi

Scheteligin YouTube-kanava