Kerrostalon talvituholaiset

24.4.2024

Ötököitä ker­ros­ta­los­sa talvellakin?

Talvella tuhohyönteisiä löytyy koristekukista, kylpyhuoneesta, keittiöstä, vaatekaapeista, kellarista ja ullakoilta. Torju ne luonnollisesti!

So­ke­ri­touk­ka­pyy­dys

Sokeritoukka on n. 1 cm pitkä hopeanhohtoisten suomujen peittämä hyönteinen. Se elää kosteissa sisätiloissa, yleensä kylpyhuoneessa.

Natria Sokeritoukkapyydyksellä torjut tehokkaasti sokeritoukkia ilman torjunta-aineita. Tuotteen tehoaika on noin 8 viikkoa.

Natria Sokeritoukkapyydys

Provanto Tor­jun­ta­puik­ko

Etenkin talvikaudella kodin kasvit elävät hankalissa oloissa; huoneilma on kuivaa, valoa on vähän jne. Provanto Torjuntapuikot on helppo tapa torjua tuhohyönteisiä koristekasveista. Tuote vaikuttaa systeemisesti ja leviää kasvin nestekierron mukana juurista kaikkiin kasvin osiin suojaten kasvia jopa 9 viikon ajan. Puikot sisältävät myös ravinteita, joka edistävät kasvin kasvua.

Provanto torjuntapuikko

Puikot työnnetään kosteaan multaan lähelle kasvin juuria niin, etteivät ne jää näkyviin. Kasvin nestekiertoon leviävä valmiste torjuu tehokkaasti myös näkymättömissä olevat hyönteiset ja vaikuttaa pitkään. Sopii lehtikirvojen, jauhiaisten ja imevien hyönteisten torjuntaan koristekasveilta sisätiloissa. 2 in 1: torjuu ja suojaa tuhohyönteisiltä sekä antaa kasville sen tarvitsemat ravinteet.