Ota yhteyttä!

Soita Schetelig-myyjälle tai lähetä viesti asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@schetelig.com ja me otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian! Voit myös soittaa asiakaspalveluumme p. 09 8520 6222.

Kerrostalon talvituholaiset

Ötököitä kerrostalossa talvellakin?

Talvella tuhohyönteisiä löytyy koristekukista, kylpyhuoneesta, keittiöstä, vaatekaapeista, kellarista ja ullakoilta.
Torju ne luonnollisesti!

Turkiskuoriaispyydys

Turkiskuoriainen on tekstiilituholainen, joka lisääntyy lämpimissä huoneissa esim. vaatehuoneiden jalkalistojen alla. Swissinno Turkiskuoriaispyydyksen luonnollinen syötti houkuttelee ne ansaan, jossa ne tarttuvat liimapintoihin. Ansan teho on hyvä, sillä hyönteiset voivat tulla ansaan neljästä suunnasta. Tuote sisältää seinäkiinnitystarrat ja niillä asennettuna tuote on siisti ja huomaamaton. 

Koiansa

Vaatekoin toukat syövät kankaiden kuituja ja aiheuttavat näin vaatteisiin ikäviä reikiä. Swissinno Koiansan avulla vaatekoit voidaan huomata ja pyydystää mahdollisimman varhain. Sukupuoliviettiin vaikuttava feromoni houkuttelee uroskoit ansaan, jossa ne tarttuvat liimapintoihin. Koit voivat tulla ansaan neljästä suunnasta, ja ansaan jääneet koit ovat poissa näkyvistä. Sisältää kiinnitystarrat.

Sokeritoukkapyydys

Sokeritoukka on n. 1 cm pitkä hopeanhohtoisten suomujen peittämä hyönteinen. Se elää kosteissa sisätiloissa, yleensä kylpyhuoneessa. Natria Sokeritoukkapyydyksellä torjut tehokkaasti sokeritoukkia ilman torjuntaaineita. Tuotteen tehoaika on noin 8 viikkoa.

Koisapyydys

Koisat saastuttavat ruoan (yleensä jauhot) seiteillään. Natria Koisapyydys soveltuu koisaperhosten, esim. jauhokoisan, kaakaokoisan ja intianjauhokoisan torjuntaan. Pyydys houkuttelee uroskoisia, jotka jäävät kiinni ansan liimapintaan. Tuote ei sisällä torjunta-aineita.

Provanto Care

Etenkin talvikaudella kodin kasvit elävät hankalissa oloissa; huoneilma on kuivaa, valoa on vähän jne. Provanto Care -puikot on helppo tapa torjua tuhohyönteisiä koristekasveista. Tuote vaikuttaa systeemisesti ja leviää kasvin nestekierron mukana juurista kaikkiin kasvin osiin. Tämän ansiosta valmiste torjuu tehokkaasti myös näkymättömissä olevat hyönteiset ja vaikuttaa pitkään. Puikot työnnetään kosteaan multaan lähelle kasvin juuria niin, etteivät ne jää näkyviin. Puikon sisältävät myös pitkävaikutteista lannoitetta, joten koristekasvien lannoitus voidaan jättää pois 8 viikon ajaksi. Lehti-, kilpi-, ja villakilpikirvojen, kaskaden, kemppien, jauhiaisten ja ripsiäisten (lukuunottamatta kalifornianripsiäistä) torjuntaan koristekasveilta sisätiloissa, parvekkeella ja terassilla.

 

 

Lisätietoja www.puutarhasielamaan.fi

Scheteligin YouTube-kanava