Ota yhteyttä!

Soita Schetelig-myyjälle tai lähetä viesti asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@schetelig.com ja me otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian! Voit myös soittaa asiakaspalveluumme p. 09 8520 6222.

Lannoitteet

Trim-nurmikkolannoite

Erityisesti nurmikolle suunniteltu ravinnekoostumus edistää vahvan ja syvän juuriston muodostumista sekä vähentää sammaleen ja rikkakasvien kasvua.

Lannoita säännöllisesti, kerran kuukaudessa kevään ja kesän ajan. Trim-nurmikkolannoite on erittäin riittoisaa, kompaktin kokoiset, kauniit ja kestävät säkit on helppo poimia mukaan myymälästä. Vinkki! Yhdessä Trim- nurmikon voikukkahävitteen kanssa saat kadehdit-tavan kauniin ja rikkakasvittoman nurmikon!

Sisältö: NPK 15-3-10

Riittoisuus: 8,75 kg n. 350 m2

VitaGro 2in1 -lannoite + kalkki

VitaGro 2in1 lannoittaa ja kalkitsee samanaikaisesti! Kalkki parantaa maaperän rakennetta, edistää kasvin ravinteiden ottoa, vähentää happamuutta ja takaa yhdessä lannoitteen kanssa voimakkaat ja terveet kasvit.

Käytä mieluiten kasvukauden alussa nurmikoille, puille, pensaille, kasvimaalle ja perennoille. Katso säkistä tarkemmat käyttöohjeet. Kaunis, kompakti ja kestävä pussi kantokahvoilla on helppo kuljettaa kotiin.

Sisältö: NPK 8-1-4
Riittoisuus: 7,5 kg n. 150 m2

VitaGro -pitkävaikutteinen lannoite

VitaGro -pitkävaikutteinen lannoite on hallitusti liukeneva lannoite. Ravinteet tulevat ihanteellisesti kasvin käyttöön ja lannoite takaa pitkäkestoisen ja loistavan kukinnan.

Lannoite sopii erinomaisesti ruukku- ja parvekeistutuksiin, kesäkukille, perennoille ja kukkapenkkeihin.

Sisältö: 15-4,4-10 +hivenravinteita
Pakkauskoko: 0,7 kg

VITAGRO-RAVINNETABLETTI

Pitkävaikutteiset ravinnetabletit kattavat kasvien 6 kuukauden ravinnetarpeen. Ihanteellinen pitkävaikutteinen lannoite kukoistaville kasveille ja kukille.
Lannoite sopii kaikille parveke- ja puutarhakasveille. Vinkki! Helppo lisätä myös valmiisiin istutuksiin. Työnnät vain tabletin ruukkuun ja kukat saavat ravinteita tasaisesti!
 
Sisältö: NPK 14-4-12 + 1,2 Mg
Pakkauskoko: 10 tablettia (10 x 5 g) / pkt

WWW.SEEZON.FI

Käy tutustumassa myös www.seezon.fi -sivuihin. Sivuilla vinkkejä mm. tuholaisten torjuntaan niin kotona kuin puutarhassa!
Scheteligin YouTube-kanava