Ota yhteyttä!

Soita Schetelig-myyjälle tai lähetä viesti asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@schetelig.com ja me otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian! Voit myös soittaa asiakaspalveluumme p. 09 8520 6222.

Bayer Garden -lannoitteet

Trim-nurmikkolannoite

Mitä lannoitetta millekin kasville ja kuinka paljon?

Erityisesti nurmikolle suunniteltu ravinnekoostumus edistää vahvan ja syvän juuriston muodostumista sekä vähentää sammaleen ja rikkakasvien kasvua.

Lannoita säännöllisesti, kerran kuukaudessa keväällä ja kesällä. Trim-nurmikkolannoite on erittäin riittoisaa, kompaktin kokoiset, kauniit ja kestävät säkit on helppo poimia mukaan myymälästä. Vinkki! Yhdessä Trim- nurmikon voikukkahävitteen kanssa saat kadehdit-tavan kauniin ja rikkakasvittoman nurmikon!

Sisältö: NPK 13-1-15
Riittoisuus: 7,5 kg n. 300 m2, 15 kg n. 600 m2

Lue lisää

VitaGro 2in1 -lannoite + kalkki

VitaGro 2in1 lannoittaa ja kalkitsee samanaikaisesti! Kalkki parantaa maaperän rakennetta, edistää kasvin ravinteiden ottoa, vähentää happamuutta ja takaa yhdessä lannoitteen kanssa voimakkaat ja terveet kasvit.

Käytä mieluiten kasvukauden alussa nurmikoille, puille, pensaille, kasvimaalle ja perennoille. Katso säkistä tarkemmat käyttöohjeet. Kaunis, kompakti ja kestävä pussi kantokahvoilla on helppo kuljettaa kotiin.

Sisältö: NPK 8-1-4
Riittoisuus: 7,5 kg n. 150 m2

Lue lisää

VitaGro -pitkävaikutteinen lannoite

VitaGro -pitkävaikutteinen lannoite on hallitusti liukeneva lannoite. Ravinteet tulevat ihanteellisesti kasvin käyttöön ja lannoite takaa pitkäkestoisen ja loistavan kukinnan.

Lannoite sopii erinomaisesti ruukku- ja parvekeistutuksiin, kesäkukille, perennoille ja kukkapenkkeihin.

Sisältö: NPK 15-4-11,5 + hivenravinteita

Lue lisää

Scheteligin YouTube-kanava