Ota yhteyttä!

Soita Schetelig-myyjälle tai lähetä viesti asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@schetelig.com ja me otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian! Voit myös soittaa asiakaspalveluumme p. 09 8520 6222.

Lannoitteet

Trim-nurmikkolannoite

Erityisesti nurmikolle suunniteltu ravinnekoostumus edistää vahvan ja syvän juuriston muodostumista sekä vähentää sammaleen ja rikkakasvien kasvua.

Lannoita säännöllisesti, kerran kuukaudessa kevään ja kesän ajan. Trim-nurmikkolannoite on erittäin riittoisaa, kompaktin kokoiset, kauniit ja kestävät säkit on helppo poimia mukaan myymälästä. Vinkki! Yhdessä Trim- nurmikon voikukkahävitteen kanssa saat kadehdit-tavan kauniin ja rikkakasvittoman nurmikon!

Sisältö: NPK 15-3-10

Riittoisuus: 8,75 kg n. 350 m2, 14 kg n. 560 m2

VitaGro 2in1 -lannoite + kalkki

VitaGro 2in1 lannoittaa ja kalkitsee samanaikaisesti! Kalkki parantaa maaperän rakennetta, edistää kasvin ravinteiden ottoa, vähentää happamuutta ja takaa yhdessä lannoitteen kanssa voimakkaat ja terveet kasvit.

Käytä mieluiten kasvukauden alussa nurmikoille, puille, pensaille, kasvimaalle ja perennoille. Katso säkistä tarkemmat käyttöohjeet. Kaunis, kompakti ja kestävä pussi kantokahvoilla on helppo kuljettaa kotiin.

Sisältö: NPK 8-1-4
Riittoisuus: 7,5 kg n. 150 m2

VitaGro -pitkävaikutteinen lannoite

VitaGro -pitkävaikutteinen lannoite on hallitusti liukeneva lannoite. Ravinteet tulevat ihanteellisesti kasvin käyttöön ja lannoite takaa pitkäkestoisen ja loistavan kukinnan.

Lannoite sopii erinomaisesti ruukku- ja parvekeistutuksiin, kesäkukille, perennoille ja kukkapenkkeihin.

Sisältö: 15-4,4-10 +hivenravinteita
Pakkauskoko: 0,7 kg

VITAGRO-RAVINNETABLETTI

Pitkävaikutteiset ravinnetabletit kattavat kasvien 6 kuukauden ravinnetarpeen. Ihanteellinen pitkävaikutteinen lannoite kukoistaville kasveille ja kukille.
Lannoite sopii kaikille parveke- ja puutarhakasveille. Vinkki! Helppo lisätä myös valmiisiin istutuksiin. Työnnät vain tabletin ruukkuun ja kukat saavat ravinteita tasaisesti!
 
Sisältö: NPK 14-4-12 + 1,2 Mg
Pakkauskoko: 10 tablettia (10 x 5 g) / pkt

Solabiol kasviravinne

100 %:sti orgaaninen, nestemäinen kasviravinne, joka edistää juurien muodostumista ja kasvua. Humus- ja fulvohapot vilkastuttavat mikrobitoimintaa parantaen maan ravinne- ja vesitaloutta. Sopii kukille, vihanneksille ja hedelmille.

Sisältö: NPK 2-0,4-4 + 1,2 Mg
+ Humus- ja fulvohappo
Pakkauskoko: 1 l

Solabiol Marjalannoite

UUTUUS!
100%:sti orgaaninen pitkävaikutteinen marjalannoite, joka ravitsee kasvit jopa 6 kk ajan. Sisältää Natural Boosteria, joka vahvistaa kasveja ja lisää niiden satoa.

Sisältö: NPK 3-1-4 + 1,2Mg
+ Natural Booster
Pakkauskoko: 750 g

Solabiol tomaattilannoite

100%:sti orgaaninen Solabiol Tomaatti-lannoite varmistaa runsaan sadon. Se soveltuu luonnonmukaiseen viljelyyn ja sisältää Natural Boosteria, jonka avulla saat enemmän ja maukkaampia tomaatteja.

Sisältö: NPK 4-3-8 + 1,2 Mg
+ Natural Booster
Pakkauskoko: 750 g

Solabiol kukkalannoite

100%:sti orgaaninen pitkävaikutteinen kukkalannoite, jonka ravitsee kasvit jopa 6 kuukauden ajan. Ihanteellinen kukkaistuksille kukkapenkeissä, ruukuissa ja parvekelaatikoissa. Sisältää Natural Boosteria, joka vahvistaa kasveja, lisää niiden kukintaa ja vahvistaa kukkien värejä. Soveltuu luonnonmukaiseen
viljelyyn.

Sisältö: NPK 7-2-6 + 1,2 Mg
+ Natural Booster
Pakkauskoko: 750 g

Solabiol Nurmikkolannoite

100%:sti orgaaninen nopeatehoinen ja pitkävaikutteinen nurmikkolannoite, jonka vaikutus kestää jopa 100 päivää. Sisältää Natural Boosteria, joka tekee nurmikosta tiheämmän. 10 kg riittää noin 330 m2:lle.

Sisältö: NPK 6-1-3 + 1,2 Mg
+ Natural Booster
Pakkauskoko: 10 kg

Solabiol puutarhalannoite

100%:sti orgaaninen pitkävaikutteinen lannoite, joka sisältää Natural Boosteria, ja se antaa elinvoimaa kaikille puutarhasi kasveille kuten kukille, vihanneksille,
hedelmille ja marjapensaille. Soveltuu luonnonmukaiseen viljelyyn.

Sisältö: NPK 4-3-8 + 1,2 Mg
+ Natural Booster
Pakkauskoko: 5 kg

Solabiol syyslannoite

100 %:sti orgaaninen lannoite, joka vahvistaa nurmikkoa kestämään talven rasituksen ja tekee siitä vihreämmän keväällä. Käytä syyslannoitetta kasvukauden lopulla ennen kuin lämpötila putoaa alle 10 asteen.

Sisältö: PK 1-7
Pakkauskoko: 10 kg

Solabiol ruusulannoite

Solabiol-ruusulannoite on 100% orgaanisista raaka-aineista valmistettu lannoite, joka sisältää kasvien tarvitsemia pää-ja hivenravinteita.

Lannoite sopii erinomaisesti ruusuille ja muille kukkiville kasveille sekä myös vihanneksille.

Hellästi ja luonnonmukaisesti lannoitetut kasvit kukkivat kauniisti ja pysyvät terveinä. Hellästi lannoitettua kasvimaata tai kukkapenkkiä on mukavaa hoidella.

Sisältö: NPK 5-1-7
Riittoisuus: 1 pkt (1 kg) n. 20 m2

Solabiol verijauho

Solabiolin perinteinen verijauho sisältää runsaasti nopeasti vaikuttavaa, orgaanista typpeä. Se edistää erityisesti lehtien kasvua ja sopiikin mainiosti lehtivihanneksille ja voimakkaan kasvun vaiheessa oleville pikkutaimille.

Perinteisesti verijauhoa on käytetty myös maan-parannusaineena, kompostin korvikkeena. Nopeasti vaikuttava typpi vilkastuttaa maaperän mikrobien toimintaa, edesauttaen kasvijätteen hajoamista takaisin kasville käyttökelpoisiksi ravinteiksi.

Sisältö: N 14
Riittoisuus: 1 pkt (0,7 kg) n. 14 m2

Solabiol rodolannoite

Solabiol-rodolannoite on 100% orgaanisista raaka-aineista valmistettu lannoite happamasta maasta pitäville kasveille kuten alppiruusuille, havuille ja hortensioille.

Orgaaninen aines lisää maaperän mikrobien toimintaa, joka parantaa luonnollista ravinteiden hajotusta ja kiertoa. Kasvi saa ravinteita käyttöön paremmin ja juuret pysyvät terveempinä, myös happamassa maassa. Hellää, mutta tehokasta!

Sisältö: NPK 6-1-5
Riittoisuus: 1 pkt (1 kg) n. 10 m2

Solabiol luujauho

Solabiolin ihanan perinteinen luujauho saa kukat kukoistamaan! Luujauhosta vapautuu hitaasti kasvin kukinnan kannalta tärkeitä ravinteita eikä ylilannoittamisen vaaraa ole.

Sopii erinomaisesti käytettäväksi kukkapenkeissä ja perennoilla sekä puille ja pensaille. Hitaasti liukenevat ravinteet tekevät kasvista vahva ja vastustuskykyisemmän tauteja ja tuholaisia vastaan.

Sisältö: NP 7-7
Riittoisuus: 1 pkt (1 kg) n. 20 m2

WWW.PROTECT-GARDEN.FI

Käy tutustumassa myös www.protect-garden.fi -sivuihin. Sivuilla vinkkejä mm. tuholaisten torjuntaan niin kotona kuin puutarhassa!
Scheteligin YouTube-kanava