Ota yhteyttä!

Soita Schetelig-myyjälle tai lähetä viesti asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@schetelig.com ja me otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian! Voit myös soittaa asiakaspalveluumme p. 09 8520 6222.

Lavapuutarhat ja istutustarvikkeet

Lavakaulus

Lavakauluksilla saat tehtyä helposti ja nopeasti kasvimaan, yrttipuutarhan tai vaikka kukkapenkin. Lavakauluksia voi sijoittaa lähes mihin vaan, esim. nurmikolle, savimaalle tai sorapihalle. Lavakauluksia voi pinota päällekkäin, jolloin voit valita korkeuden kasvien tai toivotun työskentelykorkeuden mukaan. Tee trendikäs lavapuutarha! Se onnistuu lähes missä vain!

Koot: 80 x 120 cm ja 60 x 80 cm.
Väreinä musta ja natural. 

Kansi lavakaulukselle

Puukansi kahdella muovi-ikkunalla lavakaulukselle. Pidennä kasvukautta suojaamalla sato kylmältä lisäämällä lavakauluksen päälle kätevä puukansi.

Värit: Musta ja Natural

Koot:
80 x 120 x 2,5 cm
60 x 80 x 2,5 cm

Tukikaari peiteharsolle

Metallisten kaarien avulla saat hyvän tuen peiteharsolle ja luot suojaisan minikasvimaan pihalle tai puutarhaan. Kaarien päällä lepäävä harso ei paina taimia ja kasvimaan hoitaminenkin on helpompaa. Kaaret tuetaan lavakauluksen reunoihin ja harso kiinnitetään niihin esim. pyykkipojilla.

Aluskangas lavakaulukselle

Musta aluskangas 80 x 120 cm lavakaulukseen. Estää rikkaruohojen kasvua. Valmiiksi muotoon ommeltu, korkeus 20 cm. Polypropeenia n. 70g/m².

Minikasvihuone lavakaulukselle

Lavaviljelyä helpottava minikasvihuone! Seinät uv-suojattua pvc:tä, runko metallia, kulmapalat muovia. Vetoketjulliset tuuletusaukot molemmilla puolilla.

Tutustu myös muihin minikasvihuoneisiin tästä.

Istutuspöytä sinkkitaso

Puinen istutuspöytä, jossa sinkkilevyllä päällystetty työtaso. Ulkokäyttöön. Väreinä valkoinen ja musta.
Scheteligin YouTube-kanava