Linde Green - kaasua ilman kasvihuonepäästöjä

Linde Green tarjoaa hiilineutraalin tuotteen, jonka nettohiilijalanjälki on nolla.

  • Tuotteiden laatu ja luotettavuus pysyvät ennallaan – nyt vain ilman kasvihuonepäästöjä
  • Tuotannossa käytetään alkuperävarmistettua tuulivoimaa ja aurinkoenergiaa
  • Kuljetuksissa käytetään uusiutuvia polttoaineita
  • Loput päästöt hyvitetään sertifioidun metsityshankkeen kautta
  • Linde Green on kolmannen osapuolen auditoima ja todentama
  • Asiakkaat saavat vuosiraportin hiilidioksidipäästöjensä vähennyksistä

Vastuullisuuden merkitys kasvaa

Ympäristöstä huolehtiminen on tänä päivänä tärkeää niin yrityksille kuin yksityishenkilöillekin. Yksi merkittävimmistä syistä yritysten strategisille muutoksille on kuluttajien lisääntyvät vaatimukset saada kestävästi valmistettuja tuotteita. Vastuullisuus on tekoja ja läpinäkyvyyttä. Asiakkaat vaativat yrityksiltä tekoja, todisteita ja faktaa.

Linde Green -tuotelinja on helppo ensimmäinen askel ja omalta osaltaan vastaus kasvavaan kestävän kehityksen ratkaisujen kysyntään.

Kilpailuetua ympäristöystävällisesti

Linde Green -kaasujen tuotannossa ja kuljetuksissa käytetään uusiutuvaa energiaa ja polttoainetta sekä päästöhyvitystä. Tämän ansiosta asiakkaamme voivat vähentää CO2-päästöjään ja parantaa kilpailuetuaan kaasua käyttävissä prosesseissaan.

Linde Green -valikoima käsittää nesteytetyn hapen, typen, argonin ja hiilidioksidin. Hankimme vain alkuperävarmistettua tuulivoimaa ja aurinkoenergiaa sekä uusiutuvia polttoaineita vastaavan määrän kuin mitä Linde Green -tuotteita myydään.

Tämä kaikki yhdessä vähentää kasvihuonekaasupäästöjen (GHG) hiilijalanjälkeä jopa 95 %. Jäljelle jäävät kasvihuonekaasupäästöt kompensoidaan sertifioidun metsityshankkeen kautta. Asiakkaat saavat vuosiraportin, joka näyttää, kuinka paljon asiakkaiden hiilidioksidipäästöt ovat vähentyneet Linde Green -tuotteita käyttämällä.

 

Ota yhteyttä, niin luodaan yhdessä kannattavaa kasvua tulevalle viljelykaudelle!

Lisätietoja tuotteista saat Schetelig-myyjältä.
Ota yhteyttä!

Yhteystietoihin pääset tästä.

Scheteligin YouTube-kanava