Ota yhteyttä!

Soita Schetelig-myyjälle tai lähetä viesti asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@schetelig.com ja me otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian! Voit myös soittaa asiakaspalveluumme p. 09 8520 6222.

Myrr-muurahaisten torjunta


Puutarhan Apteekki -valikoimassa on seitsemän erilaista tuotetta muurahaisten torjuntaan. Osa tuotteista tehoaa myös muihin hyönteisiin kuten, sokeritoukkiin, kovakuoriaisiin, pihtihäntäisiin yms. Valikoimasta löytyy tuotteet niin sisälle kuin uloskin.

Missä, mille ja miten? Lataa tästä informatiivinen taulukko.

Myrr-esite. Lataa tästä.
Myrr-broschyr. Ladda ner.

Käytä muurahaiskarkotteita turvallisesti, lue aina etiketti ja valmistetiedot ennen käyttöä.

Myrr Muurahaisrasia

Myrr-muurahaisrasia on tehokas ja hygieeninen tapa torjua sisätiloissa olevat muurahaiset. Voidaan sijoittaa mihin vain, vaikka keittiönpöydälle. Ihanteellinen käytettäväksi harrastekasvihuoneissa. Rasiat on pakattu folioon, jottei makea syötti kuivuisi myymälöissä. Muurahaisrasialla saat tuhottua koko pesän!

Sisältö: Imidaklopridi 0,05p-%.
Pakkauskoko: kaksi rasiaa/pkt

 

 

 

Myrr Quick

Myrr Quick on nopeasti vaikuttava muurahaistentorjuntaaine ulkokäyttöön rakennusten ympärillä. Käytetään veteen sekoitettuna ja valmis torjuntaliuos levitetään esim. kastelukannulla muurahaispesien kulkuaukkojen ja muurahaispesien päälle.

Sisältö: Etofenprox 10 g / kg
Pakkauskoko: 400 g

Myrr Permetriini Plus

Tehokas ja pitkävaikutteinen sumute muurahaisten ja muiden ryömivien hyönteisten torjuntaan sisätiloissa sekä terasseilla ja patioilla. Vaikuttaa nopeasti. Vaikutus kestää jopa 4 viikkoa. Tehoaika on lyhyempi pinnoilla, joita pestään usein. Pakkauksessa on mukana sumutusputki, jonka avulla hankalien kohteiden kuten halkeaminen ja kolojen käsittely on helppoa.

Sisältö: permetriini 2,5 g/l, esbiotriini 2 g/l, piperonyylibutoksidi 10 g/l
Pakkauskoko: 400 ml

Myrr Kasteluaine Easy Dose

Muurahaisten torjunta-aine ulkokäyttöön, jota käytetään veteen sekoitettuna muurahaisten esiintymispaikoilla, kuten patioilla, poluilla, kukkapenkeissä ja nurmikolla tai ainetta kaadetaan suoraan pesään. Kätevä käyttää, nopea ja pitkävaikutteinen! Kasteluaine on kätevässä Easy Dose -pakkauksessa, jolla valmisteen annostelu on helppoa ja tarkkaa. Easy Dose -pakkauskoko on 100 ml, joka riittää n. 25 m2:lle.

Sisältö: deltametrin 7,5 g/l
Pakkauskoko: 100 ml

Myrr Muurahaisspray 1 l

Tehokas aine muurahaisten ja muiden ryömivien hyönteisten torjuntaan sisätiloissa ja rakennusten ympärillä. Helppokäyttöinen spraypullo.

Sisältö: Deltametrin 0,0153 p-%
Pakkauskoko: 1 l

Myrr Pölyte

Myrr Pölyte pitää muurahaiset poissa. Hyvin tunnettu ja testattu Myrr on erittäin pitkävaikutteinen ja tehokas. Estää tehokkaasti muurahaisten tulon taloon tai paikkoihin mihin niitä ei haluta – torjutaan ystävällisesti, mutta tehokkaasti.

Sisältö: Deltametrin 0,05 p-%.
Pakkauskoko: 250 g

www.protect-garden.fi

Käy tutustumassa myös www.protect-garden.fi -sivuihin. Sivuilla vinkkejä mm. tuholaisten torjuntaan niin kotona kuin puutarhassa!
Scheteligin YouTube-kanava