Ota yhteyttä!

Soita Schetelig-myyjälle tai lähetä viesti asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@schetelig.com ja me otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian! Voit myös soittaa asiakaspalveluumme p. 09 8520 6222.

Muurahaisten torjunta

Bayer Garden valikoimassa on seitsemän erilaista tuotetta muurahaisten torjuntaan. Osa tuotteista tehoaa myös muihin hyönteisiin kuten, sokeritoukkiin, kovakuoriaisiin, pihtihäntäisiin yms. Valikoimasta löytyy tuotteet niin sisälle kuin uloskin.

Missä, mille ja miten? Lataa tästä informatiivinen taulukko.

Baition-leaflet. Lataa tästä.
Baition-leaflet. Ladda ner.

Käytä muurahaiskarkotteita turvallisesti, lue aina etiketti ja valmistetiedot ennen käyttöä.

Kuuntele tästä Baition-radiomainos

Muurahaisrasiat

Baition-muurahaisrasia on tehokas ja hygieeninen tapa torjua sisätiloissa olevat muurahaiset. Voidaan sijoittaa mihin vain, vaikka keittiönpöydälle. Ihanteellinen käytettäväksi harrastekasvihuoneissa. Rasiat on pakattu folioon, jottei makea syötti kuivuisi myymälöissä. Muurahaisrasialla saat tuhottua koko pesän!

Sisältö: Imidaklopridi 0,05p-%.
Pakkauskoko: kaksi rasiaa/pkt

 

 

Natria muurahaissyötti

UUTUUS!
Natria muurahaissyötti on helppo ja tehokas tapa torjua muurahaisia sisällä ja rakennusten ympärillä. Sen tehoaineet ovat luonnonmukaisia ja se sisältää myös muurahaisia houkuttelevaa ainetta. Syöttirasiat ovat metallisia ja niitä voidaan käyttää kaikkialla sisätiloissa, terasseilla ja muissa paikoissa, joissa muurahaiset ovat häiriöksi.

Baition Quick

Baition Quick on nopeasti vaikuttava muurahaisten-torjunta-aine, joka voidaan sekä sirotella tai sekoittaa veteen levitettäväksi kastelukannun avulla.

Käytetään rakennusten ympärillä ja siellä missä muurahaisia esiintyy aktiivisesti kuten esim. terasseilla, kiveyksillä ja autotalliluiskilla. Tehoaa myös kekomuurahaisiin.

Sisältö: Etofenprox 10 g / kg
Pakkauskoko: 400 g

Permetriini Plus

Tehokas ja pitkävaikutteinen sumute muurahaisten ja muiden ryömivien hyönteisten torjuntaan sisätiloissa sekä terasseilla ja patioilla. Vaikuttaa nopeasti. Vaikutus kestää jopa 4 viikkoa. Tehoaika on lyhyempi pinnoilla, joita pestään usein. Pakkauksessa on mukana sumutusputki, jonka avulla hankalien kohteiden kuten halkeaminen ja kolojen käsittely on helppoa.

Sisältö: permetriini 2,5 g/l, esbiotriini 2 g/l, piperonyylibutoksidi 10 g/l
Pakkauskoko: 400 ml

Kasteluaine Easy Dose

Muurahaisten torjunta-aine ulkokäyttöön, jota käytetään vetee sekoitettuna muurahaisten esiintymispaikoilla, kuten patioilla, poluilla, kukkapenkeissä ja nurmikolla tai ainetta kaadetaan suoraan pesään. Kätevä käyttää, nopea ja pitkävaikutteinen! Kasteluaine on kätevässä Easy Dose -pakkauksessa, jolla valmisteen annostelu on helppoa ja tarkkaa. Easy Dose -pakkauskoko on 100 ml, joka riittää n. 12 m2:lle.

Sisältö: deltametrin 7,5 g/l
Pakkauskoko: 100 ml

Muurahaisspray 1 l

Tehokas aine muurahaisten ja muiden ryömivien hyönteisten torjuntaan sisätiloissa ja rakennusten ympärillä. Helppokäyttöinen spraypullo.

Sisältö: Deltametrin 0,0153 p-%
Pakkauskoko: 1 l

Pölyte

Baition D Pölyte pitää muurahaiset poissa. Hyvin tunnettu ja testattu Baition on erittäin pitkävaikutteinen ja tehokas. Estää tehokkaasti muurahaisten tulon taloon tai paikkoihin mihin niitä ei haluta – torjutaan ystävällisesti, mutta tehokkaasti.

Sisältö: Deltametrin 0,05 p-%.
Pakkauskoko: 250 g

Scheteligin YouTube-kanava