Ota yhteyttä!

Soita Schetelig-myyjälle tai lähetä viesti asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@schetelig.com ja me otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian! Voit myös soittaa asiakaspalveluumme p. 09 8520 6222.

Myymälän esillepano

Hyvä esillepano lisää myyntiä!

Tärkeä osa tuotteen myyntiä on esillepano. Siistit, täydet hyllyt ja myymälätelineet houkuttelevat asiakkaan oikeaan kohtaan ja informatiiviset otsataulut ja myymäläkyltit vahvistavat ostopäätöstä.

Valmiit valikoimat ja kassadisplayt!

Toimitamme useita tuotteita valmiissa myymälätelineissä eli kun tuotteet saapuvat myymälään ei tarvitse kuin poistaa kelmut ja kiinnittää otsataulu. On kuitenkin tärkeää muistaa myös ylläpito eli että tuotteita on aina riittävästi saatavilla ja ne ovat hyvin esillä.

Sesonkia myötäillen!

Tuotteiden sijoittelussa kannattaa ottaa huomioon myös eri sesongit. Esim. kun muurahaiset keväällä alkavat olla monien keittiöiden riesana, Myrr Muurahaisdisplay kannattaa sijoittaa vaikka kassojen läheisyyteen lisäämään heräteostosten määrää.

Myymäläkyltit ja uudet ideat!

Uudet ideat tuotteiden käytöstä ovat aina tervetulleita asiakkaille. Tulostamalla esim. ohjeet kukkasipuleiden kasvattamisesta ruukussa ja laittamalla lähelle sopivia ruukkuja, lisäät kahden eri tuoteryhmän myyntiä. Tulostettavat ja värikkäät myymälää varten tehdyt myymäläkyltit lisäävät tuotteiden huomionarvoa ja antavat asiakkaalle tärkeää lisäinfoa tuotteista!

Scheteligin YouTube-kanava