Ota yhteyttä!

Soita Schetelig-myyjälle tai lähetä viesti asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@schetelig.com ja me otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian! Voit myös soittaa asiakaspalveluumme p. 09 8520 6222.

Natria-sarja luonnonmukaiseen puutarhan hoitoon

Natria nopea rikkakasvien ja sammalen poistaja

Nopeasti vaikuttava rikkakasvien ja sammaleen torjunta-aine, jonka tehoaineet ovat täysin luonnonmukaisia rasvahappoja. Käytetään rikkakasvien ja sammalen torjuntaan ajoteillä, laatoitetuilla alueilla, viljelemättömiltä alueilla kuten käytävillä, rakennusten ja rakenteiden ympärillä sekä puiden ja pensaiden ympärillä. Valmiste on kosketusvaikutteinen ja vaikuttaa vain kasvin vihreiden osien kautta. Suihkuta niin, että rikkaruohot ja sammaleet kostuvat. Käyttövalmis liuos. 1 litra valmistetta riittää noin 10 m2 alalle. Vaikutus näkyy jopa kolmessa tunnissa! Vaikuttavat aineet täysin luonnonmukaisia rasvahappoja!

Kuuntele tästä NATRIA-radiomainos

Natria Etanaeste

UUTUUS!
Natria Etanaeste on rakeistettu valmiste, joka estää etanoita ja kotiloita pääsemästä sillä suojattaviin kasveihin. Levitetään suojattavien kasvien ympärille esteeksi. Sen rakeet valmistetaan punaruskeasta mineraalisavesta, joka kykenee sitomaan itseenä paljon kosteutta. Kun etanat joutuvat kosketuksiin valmisteen kanssa, ne kokevat sen epämiellyttävänä ja hakeutuvat muualle.

Riittoisuus:
1 pkt (1,5 kg) n. 5,5 m
1 pkt (3 kg) n. 11 m

Natria Muurahaissyötti

UUTUUS!
Natria muurahaissyötti on helppo ja tehokas tapa torjua muurahaisia sisällä ja rakennusten ympärillä. Sen tehoaineet ovat luonnonmukaisia ja se sisältää myös muurahaisia houkuttelevaa ainetta. Syöttirasiat ovat metallisia ja niitä voidaan käyttää kaikkialla sisätiloissa, terasseilla ja muissa paikoissa, joissa muurahaiset ovat häiriöksi.

Natria Fly Spray

Natria Fly spray on tarkoitettu lentävien ja ryömivien hyönteisten torjuntaan sisätiloissa.

  • Valmiste vaikuttaa välittömästi ja on kosketusvaikutteinen
  • Ei jätä jäämiä, sillä tuote hajoaa nopeasti käytön jälkeen
  • Hajuton

​Tehoaine on luonnosta saatava pyretriini, jota saadaan krysanteemin kukista

Natria Sokeritoukkapyydys

Natria Sokeritoukkapyydyksellä torjut tehokkaasti sokeritoukkia ilman torjunta-aineita. Sokeritoukat syövät erilaisia elintarvikkeita ja materiaaleja, jotka sisältävät tärkkelystä, sokeria, selluloosaa tai proteiineja. Ne viihtyvät pimeissä ja kosteissa tiloissa kuten kylpyhuoneissa. Sokeritoukkapyydys sisältää erittäin houkuttelevaa tärkkelyspohjaista liimaa. Ei sisällä torjunta-aineita. Tehoaika noin 8 viikkoa.

Natria Koisapyydys

Natria Koisapyydys soveltuu koisaperhosten, esimerkiksi jauhokoisan, kaakaokoisan ja intianjauhokoisan seurantaan. Pyydys houkuttelee uroskoisia, jotka jäävät kiinni ansan liimapintaan. Koisat voivat saastuttaa elintarvikkeet keittiössä, siksi on tärkeää seurata koisien määrää ja käsitellä saastuneet alueet ajoissa. 
Ei sisällä torjunta-aineita. Tehoaika noin 8 viikkoa.

Natria Hyönteisten torjunta-aine, tiiviste

Natria Hyönteisten torjunta-aine on luonnon pyretriiniä sisältävä tuhohyönteisten torjunta-aine. Sitä käytetään kirvojen, kilpikirvojen, villakilpikirvojen, jauhiaisten ja ripsiäisten sekä kehrääjäpunkkien torjuntaan hedelmäpuista, vihanneksilta avomaalla ja kasvihuoneessa sekä koristekasveista avomaalla, kasvihuoneessa ja sisätiloissa. Tehoaa niin hyönteisiin kuin niiden toukkiin ja muniin. Ruiskutetaan niin, että kasvit tulevat kauttaaltaan, myös lehtien alapinnalta, käsitellyiksi. Tuote soveltuu luonnonmukaiseen viljelyyn.

Natria hyönteisten torjunta-aine, spray

Natria Hyönteisten torjunta-aine on käyttövalmis, luonnon pyretriiniä sisältävä tuhohyönteisten torjunta-aine. Sitä käytetään kirvojen, kilpikirvojen, villakilpikirvojen, jauhiaisten ja ripsiäisten sekä kehrääjäpunkkien torjuntaan hedelmäpuista, vihanneksilta avomaalla ja kasvihuoneessa sekä koristekasveista avomaalla, kasvihuoneessa ja sisätiloissa. Tehoaa niin hyönteisiin kuin niiden toukkiin ja muniin. Tuote on käyttövalmis liuos, jolla kasvit suihkutetaan kauttaaltaan kosteiksi mutta ei kuitenkaan tippuvan märiksi. Torjunta aloitetaan tuhohyönteisten ilmestyessä kasveihin. Tuote soveltuu luonnonmukaiseen viljelyyn.

Natria 100-% orgaaniset lannoitteet

Mitä lannoitetta millekkin kasville ja kuinka paljon?

Lataa tästä informatiivinen lannoitustaulukko.

Natria-orgaaninen ruusulannoite

Natria-ruusulannoite on 100% orgaanisista raaka-aineista valmistettu lannoite, joka sisältää kasvien tarvitsemia pää-ja hivenravinteita.

Lannoite sopii erinomaisesti ruusuille ja muille kukkiville kasveille sekä myös vihanneksille.

Hellästi ja luonnonmukaisesti lannoitetut kasvit kukkivat kauniisti ja pysyvät terveinä. Hellästi lannoitettua kasvimaata tai kukkapenkkiä on mukavaa hoidella.

Sisältö: NPK 5-1-7
Riittoisuus: 1 pkt (1 kg) n. 20 m2

Lue lisää

Natria-orgaaninen rodolannoite

Natria-rodolannoite on 100% orgaanisista raaka-aineista valmistettu lannoite happamasta maasta pitäville kasveille kuten alppiruusuille, havuille ja hortensioille.

Orgaaninen aines lisää maaperän mikrobien toimintaa, joka parantaa luonnollista ravinteiden hajotusta ja kiertoa. Kasvi saa ravinteita käyttöön paremmin ja juuret pysyvät terveempinä, myös happamassa maassa.Hellää, mutta tehokasta!

Sisältö: NPK 6-1-5
Riittoisuus: 1 pkt (1 kg) n. 10 m2

Lue lisää

Natria-luujauho

Natrian ihanan perinteinen luujauho saa kukat kukoistamaan! Luujauhosta vapautuu hitaasti kasvin kukinnan kannalta tärkeitä ravinteita eikä ylilannoittamisen vaaraa ole.

Sopii erinomaisesti käytettäväksi kukkapenkeissä ja perennoilla sekä puille ja pensaille. Hitaasti liukenevat ravinteet tekevät kasvista vahva ja vastustuskykyi-semmän tauteja ja tuholaisia vastaan.

Sisältö: NP 7-7
Riittoisuus: 1 pkt (1 kg) n. 20 m2

Lue lisää

Natria-verijauho

Natrian perinteinen verijauho sisältää runsaasti nopeasti vaikuttavaa, orgaanista typpeä. Se edistää erityisesti lehtien kasvua ja sopiikin mainiosti lehtivihanneksille ja voimakkaan kasvun vaiheessa oleville pikkutaimille.

Perinteisesti verijauhoa on käytetty myös maan-parannusaineena, kompostin korvikkeena. Nopeasti vaikuttava typpi vilkastuttaa maaperän mikrobien toimintaa, edesauttaen kasvijätteen hajoamista takaisin kasville käyttökelpoisiksi ravinteiksi.

Sisältö: N 14
Riittoisuus: 1 pkt (0,7 kg) n. 14 m2

Lue lisää

Scheteligin YouTube-kanava