Ota yhteyttä!

Soita Schetelig-myyjälle tai lähetä viesti asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@schetelig.com ja me otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian! Voit myös soittaa asiakaspalveluumme p. 09 8520 6222.

Puutarhakasvien siemenet

Siemen-siemensarja on hyvin tunnettu kotipuutarhurien parissa ja sen laajassa valikoimassa on useita satoja parhaimpien siemenjalostajien lajikkeita kylvettäväksi joka pihaan ja puutarhaan.

Lisäksi tarjolla on Sperlin erikoisuudet, suurissa ja näyttävissä pusseissa. Valikoima sisältää erikoislajikkeita kukista, vihanneksista ja yrteistä. Sperli on saksalainen yritys, joka on toiminut siemenjalostajana jo vuodesta 1788. Sperlillä on omat viljelyalueet, joilla siementen laatu ja lajikeominaisuudet tarkistetaan yksityiskohtaisesti. Sperlin slogan kuuluukin "Vain parhaat menevät pussiin".

Annossiemenvalikoimat kerätään tukeviin ja helposti käsiteltäviin myyntitelineisiin, jotka on varustettu myyntiäedistävillä otsatauluilla.
Lue lisää myyntitelineistä täältä.

Myynnin tueksi toimitamme annossiementoimitusten mukana supersuositun Puutarhasi elämään-luettelon (kuva luettelosta alla), jossa kerromme seikkaperäisesti eri lajikkeista ja se sisältää myös erittäin kätevän taulukon, josta kerrotaan milloin kylvää ja milloin saa satoa tai milloin kukat kukkivat.

 

Lisätietoja tuotteista tästä linkistä Kevät- ja syystuotteet 2021-2022 -luettelo.

Puutarhasi elämään 2022

Selaa luetteloa tästä.

Toimitamme luetteloa siementoimitusten yhteydessä, mutta sitä voi myös tilata meiltä. Lähetä viesti sähköpostiosoitteeseen asiakaspalvelu@schetelig.com

Scheteligin YouTube-kanava