Ota yhteyttä!

Soita Schetelig-myyjälle tai lähetä viesti asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@schetelig.com ja me otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian! Voit myös soittaa asiakaspalveluumme p. 09 8520 6222.

Puutarhan Apteekki -tuotteet on omistettu kasvien hoidolle ja suojaamiselle.

Puutarhan Apteekki -tuotteet on omistettu kasvien hoidolle ja suojaamiselle.

Puutarhan Apteekki -tuotteet ovat pitkäaikaisen kokemuksen, jatkuvan tuotekehityksen ja testauksien tuloksia. Tuotteet ovat turvallisia, toimivia ja niitä on helppo käyttää.

Suomessa erityisen tunnettuja ovat BAITION Muurhaisten torjuntatuotteet, jotka torjuvat muurahaisia niin sisä- kuin ulkotiloistakin.

Lannoitteita ja kasviravinteita löytyy laaja valikoima. Trim- nurmikkolannoite ravitsee nurmikon ja vähentää sammalta ja rikkakasveja.

VitaGro – sarjasta löytyy laaja valikoima ravinteita kaikille puutarhasi kasveille.

Rikkakasvien kitkeminen on tylsää, onneksi siihen löytyy tehokkaita ja turvallisia ratkaisuja. Suurimpaan osaan rikkakasveista tehoaa Keeper – ja Keeper L- tuotteet. Keeper L pitkävaikutteinen rikkakasvientorjunta-aine vaikuttaa koko kesän, jopa 4 kuukautta! Trim – voikukkahävite viimeistelee nurmikon rikkakasveista – aine ei vahingoita nurmikkoa!

Luonnonmukaisista raaka-aineista valmistettujen Natria – sarjan tuoteperhe laajenee entisestään. Luomulannoitteiden lisäksi valikoimasta löytyy nyt myös rikkakasvien ja hyönteisten torjuntaan tarkoitettuja tuotteita.

Natria on hellä maalle kasveille ja ihmisille!

Lisätietoja myynninedistämismateriaaleista löydät täältä.

www.protect-garden.fi

Käy tutustumassa myös www.protect-garden.fi -sivuihin. Sivuilla vinkkejä mm. tuholaisten torjuntaan niin kotona kuin puutarhassa!
Scheteligin YouTube-kanava