Capillary Bunkers referenssikohteet Suomessa

CAPILLARY BUNKERS ON RATKAISU, JONKA AVULLA PALJON TYÖTÄ VAATIVAT JA HANKALASTI HOIDETTAVAKSI KOETUT BUNKKERIT OVAT EILISTÄ PÄIVÄÄ!

Valitsimme Viheralue-tuotevalikoimaamme Capillary Bunkersin, koska se on erittäin hyväksi koettu ja laajasti käytetty ulkomaisilla golfkentillä. Tutustu ulkomaisiin referensseihin ja Capillary Bunkersia käyttäviin kenttiin tästä linkistä.

Halusimme kuitenkin myös kerätä kokemuksia asiakkailtamme Suomessa ja siksi käynnistimme Capillary Bunkers –projektit eri golfkentillä eri puolella Suomea. 

Projekteissa oli mukana Capillary Concreten Euroopan myyntipäällikkö Kneale Diamond sekä Viheraluetiimimme jäseniä; Martin Railila, Aira Savolainen, Kristoffer Holmström ja Sami Kajeniemi. Näiden projektien ansiosta näimme myös kotimaisissa olosuhteissa miten hyvin tuote toimii ja miten helppoa on sen asennus!

Asiakkaiden kertomaa

Ja jos sinäkin haluat tietää mitä alan asiantuntijat eli kollegasi ovat tuotteesta sanoneet ja minkälaisia käyttökokemuksia he ovat saaneet, lue alla olevat asiakaskertomukset ja näet millä kentillä Capillary Bunkers -projekteja on tehty.

Bunkkeriremontti Capillary Bunkersilla

Bunkkerista poistetaan kokonaan vanhat hiekat ja uusitaan tarvittaessa salaojat. Betoni-/Capillary Bunkers -seos levitetään koko bunkkerin alueelle.

Bunkkerihiekka voidaan levittää normaalisti vuorokauden kuluttua Capillary Bunkers -seoksen asentamisesta, jonka ansiosta bunkkeri on heti käyttövalmis. Capillary Bunkers on kuivunut kokonaan noin kuukauden sisällä.

Capillary Bunkers on ympäristöystävällistä ja täysin turvallista sekä asentajille että pelaajille. Sitä voidaan käyttää kosteikkoalueilla ja jopa vaikeimmissakin olosuhteissa ilman ongelmia. Capillary Bunkers ei sisällä vaarallisia kovetteita eikä liuottimia.

Hirsala Golf

Hirsala Golf

”Tuotteen käytöllä saavutetut kustannussäästöt niin hoitotunneissa, materiaaleissa ja investoinnin pitkäikäisyydessä maksavat alkupanostuksen moninkertaisesti takaisin tulevien vuosien aikana. Myös bunkkereiden laadun tasaisuus olosuhteista huolimatta on loistava!”

- Janne Lehto, Hirsala Golf kenttämestari

Oulu Golf

Oulu Golf

Capillary Bunkersin asennus Oulun Golf Oy:n kolmeen bunkkeriin

"Työ ajoittui lokakuun toiselle viikolle ja tiistaipäivälle. Edellinen päivä satoi kohtuullisen paljon vettä joten pohjat muotoiltiin levityksen vaatimaan kuntoon aamulla ennen betoniautolla tuotavaa massaa.

Levityksessä betoniautosta otettiin kiinteistötraktoreiden kauhaan kerralla noin 300-400 l Siirtomatkana oli 50 m lähimpään bunkkeriin ja 100 m etäisimpään  bunkkeriin. Betoniauto vaihtoi purkupaikkaa siirtomatkan minimoimiseksi kerran.

Kokonaismäärä oli 7 kuutiota joten tulihan siinä kahdella traktorilla rullattua muutaman kerran edestakaisin. Ajatuksena oli selvitä kahdessa tunnissa, meni kuitenkin vartin kauemmin.

Itse levitys tapahtui kippaamalla kauhalla massa mahdollisimman lähelle ajateltua levityspaikkaa. Haravalla tehtiin muotoillun pohjan päälle 5 cm kerros koko bunkkerin pohjan alueelle. Salaojan mahdollista puhdistusta varten asennettiin salaojaputken päälle alimpaan kohtaan laatikko johon massaa ei levitetty, näin varmistettiin mahdollisuus puhdistaa salaoja tarvittaessa. Levitetty massa tasattiin pinnasta maalarin telalla rullaamalla. Lopuksi levitimme muovin punkkerin päälle.

Seuraavana päivänä mentorimme Kneale Diamond tuli tarkastamaan työn jälkeä. Capillary Bunkers oli kovettunut muttei vielä lopullisessa kovuudessa. Testaus tehtiin kannullisella vettä (15 l) etäisimpään kohtaan bunkkerissa olevaa alinta kohtaa. Vesi katosi hetkessä ja painui salaojaan. Parin minuutin päästä salaojakaivossa olevasta salaojasta alkoi tulla vettä. Homma toimi loistavasti.

Bunkkeritiimi toimi Kneale Diamondin ja Martin Raililan ohjeistuksella ja hyvin onnistui.

Olen hyvin tyytyväinen lopputulokseen ja käytän tulevaisuudessakin samaa materiaalia bunkkereiden kunnostustöiden yhteydessä."

- Tapio Mäkinen, Oulu Golf Oy kenttämestari

Kurk Golf

Kurk Golf

Kurk Golfin Valley -kentän toisen väylän viheriöbunkkeri remontointi.

Lue Go Golfin artikkeli remontista.

Aurinko Golf

Aurinko Golf

Messilä Golf

Messilä Golf

Nevas Golf

Nevas Golf

Nordcenter

Nordcenter

Sea Golf Rönnäs

Sea Golf Rönnäs

Talma Golf

Talma Golf

Avain täydelliseen, helppohoitoiseen ja pitkäikäiseen bunkkeriin on Capillary Bunkers! Investoi nyt tulevaisuuteen ja säästät aikaa sekä rahaa. Ja kaikkia bunkkereitahan ei tarvitse tehdä kerralla – etene omaan tahtiisi ja saamiesi hyvien kokemusten mukaan!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Sami Kajeniemi
p. 0400 350 138
sami.kajeniemi@schetelig.com

Kristoffer Holmström
p. 040 6645 131
kristoffer.holmstrom@schetelig.com

Aira Savolainen
p. 050 061 3228
aira.savolainen@schetelig.com

Martin Railila
p. 040 577 7086
martin.railila@schetelig.com

Scheteligin YouTube-kanava