Resilient Blue

Sitkeä RUOHO, joka nousee aina uudelleen!
Sietää stressaavienkin olosuhteiden iskut!

Resilient Blue™ Grass Technology on voittanut vuoden 2021 urheilualan innovaatiopalkinnon! 

Palkinnon myöntävät vuosittain Hollannissa Sport and Culture Technology Trade Association (BSNC), Sport and Municipalities Association (Vereniging Sport en Gemeenten), Dutch Olympic Committee*Dutch Sports Federation ja Sport Accommodation Trade Fair (Vakbeurs Sportaccommodaties).

Lue lisää täältä.

Resilient Blue, kestävyyden uusi standardi

Huoleton vihreä nurmi, jopa äärimmäisen vaikeissakin olosuhteissa. Kaikki kasvit joutuvat iskujen kohteeksi, kun olosuhteet ovat huonot, ja kaikki eivät kuitenkaan kykene selviämään niistä, saati elpymään. Resilient Blue-nurmiseoksen ansiosta nurmi sietää paremmin ääriolosuhteita, kuten kuivuutta ja kuumuutta. Resilient Blue myös varmistaa, että palautuminen on nopeampaa stressaavan tilanteen jälkeen.

Resilient Blue sisältää kestävyydeltään erinomaisia ruoholajikkeita. Erityisesti tähän tarkoitukseen jalostettu sitkeä niittynurmikka muodostaa seoksen perustan. Resilient Blue-siemenet ovat Yellow Jacket Water Manager -käsiteltyjä. Ainutlaatuinen Yellow Jacket Water Manager käsittely takaa ihanteellisen kosteuden siemenien ympärille ja näin ruohonsiemenet itävät menestyksellisesti, ja herkät taimet saavat kehittyä elinvoimaiseksi nurmeksi terveinä ja stressittöminä. Edellä mainittujen asioiden ansiosta Resilient Blue luo lujan perustan nurmikolle, joka on valmis kohtamaan kaikenlaisia ääriolosuhteita.

 

RESILIENT BLUEN HUOMATTAVIA ETUJA OVAT:
 

STRESSAAVIEN JAKSOJEN SIETOKYKY

Pitkäaikainen kuivuus ja kuumuus, jatkuva tautien uhka ja pitkään vallitsevat alhaiset ravinnetasot voivat muodostua kohtalokkaiksi nurmelle. Resilient Bluen kehitystyössä löydettiin vahvimmat ruohokasvit, jotka sopeutuvat parhaiten ja ovat kaikkein sitkeimpiä. Oikea-aikaisesti palautuva Resilient Blue nousee aina takaisin ja saavuttaa erinomaisen nurmipeittävyyden. Resilient Blue kestää sitkeästi kuumat ja kuivat olosuhteet.
  

NOPEIN PALAUTUMINEN KUUMUUDEN JA KUIVUUDEN JÄLKEEN

Sitkeys ei tarkoita vain kestävyyttä ääriolosuhteissa vaan nopeaa palautumista tällaisten olosuhteiden jälkeen. Resilient Blue omaa selvästi keskimääräistä paremman stressinsietokyvyn ja toipuu huomattavasti nopeammin äärioloista.
 

ERITTÄIN HYVÄ KULUTUKSENKESTO

Hyvä kulutuksenkesto on paljolla käytöllä olevalle urheilukentälle asetettava vaatimus. Resilient Blue sisältää RPR-innovaatiota, joka takaa raudan lujaa kasvua! RPR tarkoittaa monivuotista, rönsyävää raiheinää, joka, toisin kuin tavanomainen monivuotinen raiheinä, muodostaa salamannopeasti vaurioista toipumisen varmistavia rönsyjä.
Lue lisää: RPR Golfkentille ja RPR Sport Urheilukentille.


TAATTU JUURTUMINEN

Resilient Blue -ruohonsiemenet vahvistetaan Yellow Jacket Water Manager -käsittelyllä. Ainutlaatuisella Yellow Jacket Water Manager -käsittelyllä saadaan varmistettua ihanteellinen kosteus siemenien ympärille, joka lisää mahdollisuutta onnistuneeseen itämiseen.
Lue lisää: Yellow Jacket Water Manager -teknologiasta.


ERINOMAINEN KESTÄVYYS TAUTEJA VASTAAN

Ääriolosuhteet johtavat usein stressiin ja voimakkaaseen tautipaineeseen. Resilient Bluen sietokyky takaa sen, että nurmi on vähemmän herkkä sienten hyökkäyksille, ja eikä ainoastaan pysy vihreämpänä vaan myös terveempänä. Resilient Blue on hyvin valmistautunut eri sienitautien, kuten Grey Leaf Spot ja Summer Patch, hyökkäyksille.

Resilient Blue Golf

Kestävin ratkaisu väylille, tiiauspaikoille, esikarheikkoihin ja ympäröiville alueille. Tämä seos on suunniteltu erityisesti tuomaan Resilient Bluen ominaisuudet olemassa olevalle nurmikolle mahdollisimman nopeasti. Niittynurmikan hitaan itämisen ja juurtumisen vuoksi tuloksia joutuu yleensä odottamaan muutaman kuukauden.

Resilient Blue Golf sopii tietysti erinomaisesti myös uudelle kylvölle ja tuottaa kauniin tasaisen, tiheän ja kestävän nurmikon. Kaikkialla missä sitkeää Resilient Blueta tarvitaan, se juurtuu ja tekee työnsä! Golfseos on käytössä varsin edullinen, se toimii hyvin tavallisia ruohoseoksia vähemmillä ravinteilla ja ylläpidolla.

Koostumus:
Resilient Blue (Yellow Jacket Water Manager -käsitelty) 50 %
RPR 25 %
Jäykkänata 12,5 %
Punanata 12,5 %

Resilient Blue Sport

Sietää ääriolosuhteita ja kestää kulutusta. Ihanteellinen ratkaisu kentille, joiden pitää kestää äärimmäisiä sääolosuhteita. Resilient Blue Sport on täydellinen ratkaisu esim. hybridiurheilukentille, jotka ovat usein hyvin harvoja ja joilla liikutaan paljon. Se on ihanteellinen ratkaisu myös paikkoihin, joissa kastelua ei voida säädellä tarkalla ajoituksella.

Resilient Blue Sport toimii tavallista urheilukenttäseosta vähemmällä hoitamisella ja on siksi paras ratkaisu paljon käytettäville ja ylläpidettäville nurmille, kentille tai alueille. Lyhyesti sanottuna Resilient Blue on järkevin ratkaisu, kun suunnitellaan uusien urheilukenttien kylvämistä! Tässä Resilient Blue osoittaa erinomaisuutensa. Se sopii tietysti myös jo olemassa olevien kenttien täydennyskylvöön. On syytä pitää mielessä, että englanninraiheinään verrattuna niittynurmikka tarvitsee yleensä hieman enemmän aikaa täyteen mittaan kasvamiseksi.

Koostumus:
Resilient Blue (Yellow Jacket Water Manager -käsitelty) 22,5 %
Niittynurmikka (Yellow Jacket Water Manager -käsitelty) 7,5 %
RPR 25 %
Englanninraiheinä 45 %

 

Resilient Blue Lawn

Helpoin ratkaisu nurmikoille, joiden on selviydyttävä äärimmäisistä sääolosuhteista. Tämä erittäin innovatiivinen Barenbrugin huipputeknologiaa oleva siemenseos takaa, että nurmikko on aina niin vihreä kuin pitääkin. Resilient Blue kestää kuivat ja kuumat olosuhteet sekä syksyn ja talven rasitukset. Lasten leikit, juoksevat koirat tai muu nurmikolla oleskelu eivät vaaranna puiston tai pihan nurmikkoa. Kulutusta hyvin kestävä Resilient Blue nousee aina uudestaan!

Nurmikon Resilient Blue kestää hyvin stressiä ja elpyy nopeasti. Sen ainutlaatuinen stressinsietokyky takaa, että nurmikko on vähemmän altis sairauksien aiheuttamille hyökkäyksille. Resilient Blue varmistaa, että nurmikkosi on vihreä ja terve. Helppoa!

Koostumus:
Resilient Blue (Yellow Jacket Water Manager -käsitelty) 30 %
RPR 25 %
Jäykkänata 15 %
Punanata 15 %
Puistonata 15 %

 

 

 

 

 

 

 

Lataa tästä Resilient Blue -esite
 

Investointina Resilient Blue on kestävä, pitkän aikavälin ratkaisu!

Tarkempaa tietoa tuotteista löydät
Barenbrugin sivuilta:

https://www.barenbrug.biz/resilient-blue

 

 

Ota yhteyttä!

Golfkentät, urheilukentät ja muut viheralueet:

Sami Kajeniemi
gsm 0400 350 138
sami.kajeniemi@schetelig.com

Kristoffer Holmström
gsm 040 6645 131
kristoffer.holmstrom@schetelig.com

Aira Savolainen
gsm 050 061 3228
aira.savolainen@schetelig.com

Scheteligin YouTube-kanava